Diğer sosyal platformlarda maalesef kitlem az. Malum imgur kapalı, oraya da yoğunlaşmak istiyorum ama diğer sosyal sitelerin yöntemi farklı.
Pinterestte ne zaman pin atıldığı önemli değil, 4 yıl önceki pin bile kazandırıyor. Takipçiniz olmasa bile. Ama diğer sosyal ağlarda paylaşım yaptımı mı takipçi sayısı devreye giriyor.
Birde bizim görseller pinterestten alıp pintereste tekrar atıyoruz yani spam yapıyoruz. Özgün orijinal ilgi çekici görsel hazırlamak emek işi, şuan biraz daha gelir artsa ona yöneleceğim ama yan gelir olmadan çok zaman gerekebilir.
Pinterestte ne zaman pin atıldığı önemli değil, 4 yıl önceki pin bile kazandırıyor. Takipçiniz olmasa bile. Ama diğer sosyal ağlarda paylaşım yaptımı mı takipçi sayısı devreye giriyor.
Birde bizim görseller pinterestten alıp pintereste tekrar atıyoruz yani spam yapıyoruz. Özgün orijinal ilgi çekici görsel hazırlamak emek işi, şuan biraz daha gelir artsa ona yöneleceğim ama yan gelir olmadan çok zaman gerekebilir.
Son paragrafınızın çözümünü yazardım fakat dananın kuyruğu burada kopuyor zaten :) ek olarak pinterestten alıp pintereste atmak da sorun değil inanın çok dev bir hesaptan bir içerik aldım attım 100k görüntülenme aldı. İnsanlar beğendiği şeylere tekrar tekrar bakma tekrar tekrar beğenme eğilimindedir. Misal bir müziği beğenirseniz usanana kadar dinlersiniz bir filmi beğenirseniz bazen tekrar izlemek istersiniz vs. O yüzden bu da önemli bir konu ancak şu da var pinterestte olmayanı atmak asıl tecrübe gerektiren olay.
Aslında tüm sosyal medyalar aynı algoritmada işliyor hocam inanın hepsi klasik taktiklere bakıyor. Bence hemen başlayın onlara da bu türden düşünceler yerine fiili eyleme geçin yaza kadar toparlanır o hesaplar da.