-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SMMM
-
-
Ad Soyad
Y** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende uzun zamandır pinterestle ilgileniyorum. Aklımda bir fikir var onu uygulamak için bir website oluşturacağım. Merak ettiğim konu websiteyi pintereste fotoğraf girmek için mi oluşturdunuz ?
Tailwind proyu kullanıyor musunuz ?
Group Boardları kullanıyor musunuz ?
Oluşturacağım website sadece foto odaklı olacak. Wordpress'te uygun kullanışlı tema önerebilir misiniz ?
Bir de güncelleme gelmemiş uzun zamandır :D Son durum nedir paylaşabilir misiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SMMM
-
-
Ad Soyad
Y** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yanıtlar için teşekkür ederim. Bir kaç sorum daha olacak
Satış ortaklığı için bir site hazırlayacağım. Sadece fotoğraf ekleyerek (çok az yazı oloacak ) ve bunları pinleyerek kazanç sağlayabilir miyim ? Adsense beklentim yok.
Tailwind karşılığını veriyor mu ?
Bunlarında dışında bir kaç bilgi de ben ekleyeyim. Önceden chrome eklentisiyle pinlerken link vs değiştirebiliyorduk bunu kaldırdılar. Kısa link kullanımına sınırlandırma getirdiler. Eklenilen pin sadece mobilde değiştirilebiliyor.
Pin açıklamalarının bir çoğu aynı olunca spam olarak algılayıp hem pin eklettirmiyor. Hem de spamdan dolayı hesabı askıya alıyorlar. Follow unfollowda da tek seferde 50 kişi üstü takip edilmesi spama düşürüyor. Gün içinde farklı saatlerde 250 limitinde sıkıntı yaşamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam benimde ingilizce bir sayfam var. ŞUAN 3900 takipçim var. Hedefim en az 20.000 takipçi yapmak. Takipçi kasmak için önerdiğin yollar nelerdir ? Repin yapıyorum. Çok yorum almış bazı içeriklere yorum bırakıyorum ve arada takibe takip olsun diye hedef kitlemi takip ediyorum. ? Bir destek atabilirseniz sevinirim ya da 1-2 repin fln :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Genel olarak takipçi kasmanın yollarını sormuştum. Re-pin önemli değil istemiyorsanız yapmayın tabi