Bende uzun zamandır pinterestle ilgileniyorum. Aklımda bir fikir var onu uygulamak için bir website oluşturacağım. Merak ettiğim konu websiteyi pintereste fotoğraf girmek için mi oluşturdunuz ?
Tailwind proyu kullanıyor musunuz ?
Group Boardları kullanıyor musunuz ?
Oluşturacağım website sadece foto odaklı olacak. Wordpress'te uygun kullanışlı tema önerebilir misiniz ?
Bir de güncelleme gelmemiş uzun zamandır :D Son durum nedir paylaşabilir misiniz ?
Tailwind proyu kullanıyor musunuz ?
Group Boardları kullanıyor musunuz ?
Oluşturacağım website sadece foto odaklı olacak. Wordpress'te uygun kullanışlı tema önerebilir misiniz ?
Bir de güncelleme gelmemiş uzun zamandır :D Son durum nedir paylaşabilir misiniz ?
1-)Hayır
2-)Evet senelik 700 750 lira civarı para ödüyorum fakat bu manuel bir program yani full auto beklentiniz olmasın yine tek tek içerikleri siz hazırlıyorsunuz
3-)Hayır kullanmıyorum
4-) Tema konusu tamamen site sahibine kalmış bir durum kendi temamı da söylemiyorum maalesef
5-) son 16 mayıs güncellemesinden sonra baya bir spam hesap yok oldu bu süreçte görüntülenme sayısı sabit olarak kaldı diyebilirim fakat takipçiler uçtu güncel sayı 15k. Takipçiler daha önemli aslında fakat ben yine de 5 milyonda güncelleme yapacağım konuyu onun üzerine kurdum çünkü