3-5 dolar harcaya harcaya öğreneceğine sağlam bir eğitim seti alıp tek seferde ilk yatırımını yapmanı tavsiye ederim. Ekim Kaya bu konuda pahalı da olsa eğitim seti ve destek sağlayan bir ekibe sahip. Başlamak için biraz yatırım şart oldu. Eskiden ücretsiz olarak aylarca araştırma yapanlar kazanç elde ediyordu. Şimdi onları da rakip olarak görmen gerekir ki bu seni daha da zorlu bir kulvara götürür. Sorularına net olarak cevap vermek mümkün değil. Bir iş yeri açarken ne kadar sermaye olacağını o işin ne ile ilgili olduğunu bilmeden bilemezsin. Neyi nasıl satacağına karar vermeden sermaye koymayı da düşünmeni tavsiye etmem. İlk düşüneceğin sermaye alacağın eğitim setlerinin ücretleri olsun. Öğrendikten sonra yatırım yapanlar daha iyi istatistiklere sahip. Amazon, shopify ya da x sitesi arasında kalma. Her birinin sağladığı kendine has kazancı var. Bu işi yapanlar Amazon'dan aylık atıyorum 1000 dolar kazanırken diğer sitelerdeki 2000 dolardan vazgeçmezler. Bu yüzden zamanla hepsine girmen gerekir. Ne kadar kazanabileceğini de sana söyleyebilecek biri olduğunu sanmıyorum. Çalışmazsan 0 dolar kazancın olur. Çalışırsan yılda 500.000 dolar kazananı gördüm belki seni ivmeler.

2 tane arkadaşım bu işle yakından ilgileniyor. Verdiğim örnekler ve bilgiler bunlara dayanılarak verildi. Her ne iş yaparsanız yapın kolay parayı aklınızdan çıkarın.