mertbilgin adlı üyeden alıntı

ocalburakdurmus tesekkur ederim yorumun icin, bu Ekim Kaya nana dolandirici gibi geliyor arkadaslarin bu adamin egittimine katilmislar mi?

Öncelikle her şey için hayırlısı olsun ;
Benim kendi işim e ticaret gerek dropshipping gerek al sat benim sana önerim e ticaret te ki en önemli şey ne satacağını bul , ucuz malzeme bulmadagin sürece kâr edemessin . E ticarette tek sıkıntı satacağım ürünün maliyeti ne kadar düşük se okadar çok kazanırsın .
Mesela benim toptancidan aldığım şeyin piyasası 450 TL ben toptancidan alıyorum 280 TL ye güzel kâr değil mi aslında değil işte işin içine girelim 24 lira kargo çık 60-80 lira site komisyonu çık site benden çok kazandı :) bide sitenin sana o parayi vermesi Hepsiburada 29 gün n11 minimum 15 gün sonra veriyor yeri geliyor 5 lira için 50 lirayi bağlıyorum ha bide müşteri beğenmedi geri gönderdi 24 cepten çıktı .

Her şeyde mi böyle değil tabiki mesela 9.5 liraya aldığım şeyi 65 liraya satiyorum. Türkiye'de satan iki elin parmakları kadar oda gün geçtikçe fiyat dusuruyolar rekabet artıyor kazanç düşüyor.

Biraz uzun oldu kusura bakma imla hatası falan varsa mobilden yürüyerek yazdım bunu uzun lafın kısası çok ucuza bul pahalıya (piyasa değerinde ) sat bu kadar diğer işler en kolayı şirket acmaymis vs 1 hafta bile sürmüyor en azından benimki sürmedi muhasebenin ilgilenmesini göre inşallah gönlüne göre olur