lostyazilim
tr.link

Elinizdeki cihazı kırmak ister misiniz?

10 Mesajlar 1.377 Okunma
lstbozum
tr.link

Escalous Escalous Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek (.*?)
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 1392
  • Beğeniler 421 / 799
  • Ticaret 4, (%100)
Çok ciddiyim arkadaşlar. Aşağıdaki videoda tüm duyguları yaşayacaksınız. Sinir hastası olacaksınız.

Kalp, şeker vb. hastalıklarınız varsa kesinlikle izlemeyin.

https://youtu.be/O1w1iWNBWvI
LastWebmaster

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Inchredible Inchredible WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek front-end developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1130
  • Beğeniler 318 / 359
  • Ticaret 15, (%100)
Takmamak lazım. Bu ülkeden umudu keseli çok oldu. x partisi de gelse, uzaydan x1 gezegeninden x3 ırkı da gelse bu ülkenin zihniyetini uzun bir süre değiştiremezler. Osmanlı'dan bu yana düzenli bir şekilde gelen cahillik var. Halkın çok ama çok büyük bir bölümü cahil. Üniversiteler beş para etmez, halk fakir, her şey pahalı, terör, şiddet ve nefret var. Gönül rahatlığı ile verebileceğim tek tavsiye, imkanı olanın en kısa sürede bu ülkeyi terk etmesidir. Yakın gelecekte ülkenin karışacağı muhakkak. Bir İstanbul depremi Türkiye'nin sonu olur, hele bu gidişat ile ... : )

Keşke her şey çok güzel olsaydı, halkın yüzü gülseydi; gülmeyecek. O fırsat bi' elli yıl önce kaçtı, şimdi daha da kaçırıyoruz. Bir İngiltere, Almanya hiçbir zaman olamayacağız.
SenolK Escalous

kişi bu mesajı beğendi.

"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.

joyned joyned WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Ön muhasebeci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad R** O**
  • Mesajlar 797
  • Beğeniler 225 / 224
  • Ticaret 0, (%0)
2 taraf içinde baktım 2 tarafında hoşuna gitmeyecek konuşmalar var izlenesi bir video değil unutun gitsin kendi fikirleri. (Videonun tamamını izlemedim). Kapattım.

basich basich WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Maliyeci
  • Konum Uşak
  • Ad Soyad L** H**
  • Mesajlar 890
  • Beğeniler 109 / 319
  • Ticaret 8, (%100)

Inchredible adlı üyeden alıntı

Takmamak lazım. Bu ülkeden umudu keseli çok oldu. x partisi de gelse, uzaydan x1 gezegeninden x3 ırkı da gelse bu ülkenin zihniyetini uzun bir süre değiştiremezler. Osmanlı'dan bu yana düzenli bir şekilde gelen cahillik var. Halkın çok ama çok büyük bir bölümü cahil. Üniversiteler beş para etmez, halk fakir, her şey pahalı, terör, şiddet ve nefret var. Gönül rahatlığı ile verebileceğim tek tavsiye, imkanı olanın en kısa sürede bu ülkeyi terk etmesidir. Yakın gelecekte ülkenin karışacağı muhakkak. Bir İstanbul depremi Türkiye'nin sonu olur, hele bu gidişat ile ... : )

Keşke her şey çok güzel olsaydı, halkın yüzü gülseydi; gülmeyecek. O fırsat bi' elli yıl önce kaçtı, şimdi daha da kaçırıyoruz. Bir İngiltere, Almanya hiçbir zaman olamayacağız.

Yakışıyormu bırakıpta kaçmak. Sen değiştirmezsen, ben değiştirmezsem bu ülkeyi kim değiştirecek anlattığın uzaylılarmı? Bu düşünce yüzünden oluyor zaten ne oluyorsa.

wmaraci
wmaraci

Escalous Escalous Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek (.*?)
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 1392
  • Beğeniler 421 / 799
  • Ticaret 4, (%100)

basich adlı üyeden alıntı

Yakışıyormu bırakıpta kaçmak. Sen değiştirmezsen, ben değiştirmezsem bu ülkeyi kim değiştirecek anlattığın uzaylılarmı? Bu düşünce yüzünden oluyor zaten ne oluyorsa.

Öyle demeyin hocam. Efsane bir cahillik var cahil kesimde. Hiçbirşekilde kendi inandıkları dışında başka birşeyi düşünmüyorlar. Araştırmıyor, okumuyor, etmiyor.

Kendi çocuğunun sırtına bir kazak alacak parayı bulamayan insanlar, baştakiler her gün soygun yaparken, bizzat halkın parasını cebe atarken huloooogggg 2023 diye muhalefet oluyor. Gerçekten anlamlandırmayorum. Sabahtan akşama kadar oturup televizyon izliyorlar, orada bile sadece yandaş medyayı takip ediyorlar, başka düşüncelere tahammülleri dahi yok. Bu ülkeye ve halka zarardan başka birşeyi yok o tayfanın. Lakin ne yazık ki Türkiye nüfusuna nazaran %70i o tayfada.. Bu ülkenin insanı çok ayrı bir dert. Laf dahi anlatamıyorsun, oturup katil olacağına, kafayı yiyeceğine ülkeyi terketmek en mantıklısı. Bakınız, doğduğumuz yeri seçemiyoruz. Ama sonuç itibariyle bu dünyaya bir kere geliyoruz. Burada yaşamaya mecbur değiliz. İnanın bana bu kaçıp gitmek değil. Ben biliyorum ki başka bir ülkede dogsaydim çok daha mutlu olurdum. Bu ülkede din ve buna bağlı zihniyet değişmesikçe bir halt olmaz. AKP'ye oy vermeyene terörist gözüyle bakılıyor, diğerleri terörist sayılıyor. Ne desem boş.
sterk

kişi bu mesajı beğendi.

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
Her zaman derim. Ülke çok güzel fakat insanı berbat. Ben bu ülkeyi seviyorum fakat insanını sevmiyorum. CHP nin en son iktidar oldugu tarihten bu yana onlarca yıl geçti. En son 22 Aralık 1950 de tek başına iktidar oldu.

Ya bunlarla mücadele edilmez. Cehaletle mücadele edemezsin kökünü kazıman gerekir. Bunlar ölmüş zaten çocuklarını kurtarmak lazım. Şu ülkeden +40 yaşındaki cahilleri temizleyin iktidar %30 oy alamaz

MRCBOX MRCBOX <?echo "Hello wmaraci";?> Kullanıcı
  • Üyelik 24.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Webtasarim
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 365 / 296
  • Ticaret 18, (%100)
Rızkımı veren hüda'dır kula minnet eylemem.

WMSupport WMSupport Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Wordpress &amp; SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 333
  • Beğeniler 25 / 157
  • Ticaret 26, (%92)
Biz ve tüm Ortadoğu kültürlerinde Araplardan bulaşan kölelik ve tanrısallaştırma duygusu yaygın. İnsan kendini köle olarak hissettiğinde mutlu oluyorsa , kendi yükselttiği birine tapıyorsa (putlaştırma) o insana kimse birşey anlatamaz. Ölümünü beklemek gerekir.

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

WMSupport adlı üyeden alıntı

Biz ve tüm Ortadoğu kültürlerinde Araplardan bulaşan kölelik ve tanrısallaştırma duygusu yaygın. İnsan kendini köle olarak hissettiğinde mutlu oluyorsa , kendi yükselttiği birine tapıyorsa (putlaştırma) o insana kimse birşey anlatamaz. Ölümünü beklemek gerekir.

Araplarda sanat bile bu yüzden yasaktı. Adamlar kendi çizdikleri yahut başkasının çizdiği şeylere bile tapıyorlardı :)

LastWebmaster LastWebmaster WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 873
  • Beğeniler 362 / 361
  • Ticaret 28, (%100)
birşey demeyeceğim...

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği