-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Social Media Expert
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öncelikle geçmiş olsun
Benim dosya gibi ağır ceza dosyan olsa ne yapacaksın hocam çakmak satmışsın alt tarafı üstelik senlik bir durum yok dert etme bir şey olmaz en fazla bir kaç mahkeme olur git gel yaparsın ilk mahkemede ifaden alınır ondada kuracağın 2 cümle var emniyetteki ifademi tekrarlıyorum beraatimi talep ediyorum bu kadar diğer mahkemelerede öyle gözükmek için gidiyosun olaydan panikleyip avukat masrafı yapma birde kendine avukatsız git adam öldürmedin :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar aklıma takılan bir soru var peki takım renkleride lisansa dahilmidir.Örneğin gs logosu yerine sadece renklerini bastık diyelim bu sekildede lisansa dahilmidir renkler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
ülkede adalet yok. Hapis yatarsanız şaşmayın :) Her şey ters işliyor kimler serbestken kimler içerde yatıyor. Durum acı ama bu
3 kişi bu mesajı beğendi.
SeceAVM
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
E Ticaret
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Valla bilmiyorum amcam bana sen aradan çıkarsın dedi ürün adında xxx markasida yazıyordu ürünü aldığım kişinin patentli markası birde bana verdikleri dosya numarasını internetten hangi siteden takip edeceğim onu bulamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Konu siyasete bağlanmış ama gerçek olan bir şey varsa o da marka sahibinin hukuki prosedürü izlediğidir.
Marka sahipleri bunu yapmazsa caydırıcılık olmaz, dolayısı ile isteyen istediğini satma yetkisine sahip olduğunu düşünmeye devam eder.
Site sahiplerinin maillerini sürekli kontrol etmeleri gerekiyor. Gelen mail spama düşmüş olabilir, bu yüzden daima spam mailleri de kontrol etmelisiniz. Gelen mail okundu olarak kabul edilir. Ben maili okumadım deme lüksünüz yok maalesef.
Bu tarz konularda hep söylemişimdir; daima marka sahibinin avukatları kendilerine pay çıkarabilmek için sürekli uyanık davranırlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aldigin adam sana fatura kestiyse yirtarsin aksi takdirde zor ha zor olan is uzun surer