lostyazilim
tr.link

Köpeğim Sürekli Hapşırıyor :(

26 Mesajlar 13.922 Okunma
lstbozum
tr.link

mertaluc mertaluc işsiz Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek işsiz
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1058
  • Beğeniler 353 / 134
  • Ticaret 0, (%0)
Kangal asidir akıllıdır doğuştan zeki ve çok güçlüdür. Bakımı zor eğitimi aldırmaya fazla gerek yoktur ama eğitim şart diyerek milli mesaj verebilirim. :)) Kangallara kolay kolay bir şey olmaz ama 50 günlük iki buçuk aylık fazla serbest bırakmayın ilgi gösterin. Oynayın annesinden arkadaşlarından ayrı kalmıyormuş gibi ilgilenin. Unutmayın Kangal her zaman en iyi dostundur.

http://mertaluc.net
wmaraci
reklam

NuCLeuS NuCLeuS sistemlinux.org Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 110 / 318
  • Ticaret 1, (%100)

zekuda adlı üyeden alıntı

Teşekkürler internette okudum yetiştirme tarzını nasıl yetiştirilir diye 6 aylıkken eğitime başlanıyormuş. ama 6 ay olduktan sonra eğitilmez sanırsam cunki cok yaramaz şuanda bir bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz bu konu hakkında eğitim demek istediğimde otur kalk ayagımı takıp etmesi vb komutlara uyması

6 aylıkken eğitime başlanması uygun olur. Ama illa o yaşta eğitilmesi gerekiyor gibi bir kural yok. Köpeklerimden birini 10 yaşında eğitmeye başladım. Önceleri sözümü dinlemeyen ve yolda gezdirirken sürekli çektiren köpeğim 1 aylık eğitimle ne dersem yapmaya başladı. Hatta kemerime bağlayarak yürütüyorum. Millet şaşkın şaşkın bakıyor. Yöntemi bildikten sonra eğitmesi çok kolay. :)

Köpek eğitimi konusunda dünyada bir numara olan adam Cesar Millan'dır. Bu kadar da iddialı konuşuyorum. :) Onun videolarını izleyerek köpekler konusunda çok fazla şey öğrendim. National Geographic kanalında "Köpeklere Fısıldayan Adam (İngilizce ismi Dog Whisperer)" isminde programı Türkçe dublajlı yayınlanıyor. Ben internetten İngilizce olanını indirip bütün bölümlerini izledim. Öğrendiğim yöntemleri de köpeğim üzerinde uyguladım. Ne dersem yapıyor. :)

Cesar Millan'ın kitabı da var.

Ailenin Bir Üyesi - Cesar Millan'ın Köpeğinizle Birlikte Mutlu Yaşam Rehberi

Kitabını okumadım ama eminim o da iyidir.

Köpeğinin sorunu ile ilgili de fazla dert edilecek bir durum olacağını zannetmiyorum. Arada benim köpek de hapşırıyor. Burnunu otların içine filan sokuyor. Sonra da hapşırarak çıkarmaya çalışıyor. :)

ByPowerfuL ByPowerfuL E-Commerce Manager Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1575
  • Beğeniler 533 / 460
  • Ticaret 18, (%100)
şu yaşıma kadar onlarca kangal köpeğim oldu ve hiç eğitmedim ve sözümden çıkanını da hiç görmedim arkadaşların dediği gibi toz,ot veya başka bir cisim kaçmış olmalı her ihtimale karşı milli servetini bir vetenirere götürmelisin

N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.

zekuda zekuda Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 112 / 97
  • Ticaret 0, (%0)

mertaluc adlı üyeden alıntı

Kangal asidir akıllıdır doğuştan zeki ve çok güçlüdür. Bakımı zor eğitimi aldırmaya fazla gerek yoktur ama eğitim şart diyerek milli mesaj verebilirim. :)) Kangallara kolay kolay bir şey olmaz ama 50 günlük iki buçuk aylık fazla serbest bırakmayın ilgi gösterin. Oynayın annesinden arkadaşlarından ayrı kalmıyormuş gibi ilgilenin. Unutmayın Kangal her zaman en iyi dostundur.

Yemeğini bile elimle yediriyorum vakit bulduğum zamanlarda :)

NuCLeuS adlı üyeden alıntı

6 aylıkken eğitime başlanması uygun olur. Ama illa o yaşta eğitilmesi gerekiyor gibi bir kural yok. Köpeklerimden birini 10 yaşında eğitmeye başladım. Önceleri sözümü dinlemeyen ve yolda gezdirirken sürekli çektiren köpeğim 1 aylık eğitimle ne dersem yapmaya başladı. Hatta kemerime bağlayarak yürütüyorum. Millet şaşkın şaşkın bakıyor. Yöntemi bildikten sonra eğitmesi çok kolay. :)

Köpek eğitimi konusunda dünyada bir numara olan adam Cesar Millan'dır. Bu kadar da iddialı konuşuyorum. :) Onun videolarını izleyerek köpekler konusunda çok fazla şey öğrendim. National Geographic kanalında "Köpeklere Fısıldayan Adam (İngilizce ismi Dog Whisperer)" isminde programı Türkçe dublajlı yayınlanıyor. Ben internetten İngilizce olanını indirip bütün bölümlerini izledim. Öğrendiğim yöntemleri de köpeğim üzerinde uyguladım. Ne dersem yapıyor. :)

Cesar Millan'ın kitabı da var.

Ailenin Bir Üyesi - Cesar Millan'ın Köpeğinizle Birlikte Mutlu Yaşam Rehberi

Kitabını okumadım ama eminim o da iyidir.

Köpeğinin sorunu ile ilgili de fazla dert edilecek bir durum olacağını zannetmiyorum. Arada benim köpek de hapşırıyor. Burnunu otların içine filan sokuyor. Sonra da hapşırarak çıkarmaya çalışıyor. :)

Teşekkür ederim hocam tüyolarınız için

ByPowerfuL adlı üyeden alıntı

şu yaşıma kadar onlarca kangal köpeğim oldu ve hiç eğitmedim ve sözümden çıkanını da hiç görmedim arkadaşların dediği gibi toz,ot veya başka bir cisim kaçmış olmalı her ihtimale karşı milli servetini bir vetenirere götürmelisin

Hapşırması geçti hocam düzeldi

wmaraci
wmaraci

mujdatsayar mujdatsayar M.Kemal Atatürk Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Grafik tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1285
  • Beğeniler 452 / 308
  • Ticaret 0, (%0)
aşılarını yaptır hocam bizim ajanstakide hapsuruyor öyle 10 dakka felan daha dogrusu bir veterinere telefon aç yada git sor onlarda can taşıyorlar.

www.mujdatsayar.com

zekuda zekuda Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 112 / 97
  • Ticaret 0, (%0)

mujdatsayar adlı üyeden alıntı

aşılarını yaptır hocam bizim ajanstakide hapsuruyor öyle 10 dakka felan daha dogrusu bir veterinere telefon aç yada git sor onlarda can taşıyorlar.

yaptırıcam hocam yakında.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al