-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunu buraya yazan arkadaş girişimci bir kafa ile yazmamış. Zaten fazlasıyla cevap vermiş herkes. Bence arkadaşım senin için en iyisi sabit maaşlı sigortalı bir işe girmek olabilir. Çünkü burada bahsedilenler girişimle ve riskle alakalı herkesin ilgisini çekmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Naptın
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Yanlis dusunuyorsun hocam gerçek hayattaki mesleğimde baya iyi paralar kazanıyorum aktif 20 tane sitem var hepsinde gunluk 1₺ geliyor isten gunluk 15 20₺ kazaniyorum ama hosuma gidiyor bir sene boyunca birikiyor sonra arabamin vergisi kaskosu artik neye parasi yetiyorsa veya yetmiyorsa üstüne ekleyip odemek daha bir mutlu ediyor beni
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yeni Mezun
-
-
Ad Soyad
Ö** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Home office-freelance şekilde kendi evinden istediğin zaman çalışmak, kendinin patronu olmak, bağımsızlık millet olarak hoşumuza gidiyor olabilir. Yine gerçekte bir iş kurmak için çok ciddi sermayeler gerekirken internette özgün fikirlerle az sermayeyle de çok iyi şeyler başaranlar olmuştur. "nereye kadar başarı nereye kadar başarısızlık tespit edemiyorlar, 10 tl desem onu bile alkışlayacaklar" bu kısma ben de katılıyorum harcanan vakit/kazanç dengesini iyi analiz etmek gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İster uyu hayallerini rüyalarında gör. İster çok çalış hedeflerini dünyada gör.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
O mantıkla düşünürsen olmaz ki.
Örnek veriyorum asgari ücretle çalışırsın birde internetten günde 15 lira kazandığını düşün, al sana sigara paran çıktı :)
Kısacası ek gelir olarak yapılıyoruz bu işi.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..