Geçmiş olsun konuyla alakasız olacak ama platini çıkarttırmayı unutmayin bi abim de kazadan sonra taktırmıştı çıkartırmayı aksattı üşendi şu an kemiğe kaynamış durumda ameliyat diyorlar küçükbir darbede bile ağrı yapıyor kaval kemiginde platin.
Yok hocam yok 30 unda kontrolüm var büyük ihtimalle sol ayakla eldeki alçılar çıkarılacak ve platinli ayağım kontrol edilip neler yapmam gerektiği söylenecek.Bu gibi durumlar hafife alınmaz doktor kontrolünde ne yapılması gerekiyorsa yaptıracağım unutacağımı düşünmüyorum hocam :angel:
Hocam çok geçmiş olsun öncelikle kuzenimin geçen yıl bayram arefesi boks torbasına vururken bilek gitmişti fazla umursamadı benim güzel kuzenim 1 kere yamuk kaynamış ameliyat olacakmış. (Moral bozulsun istemiyorum yanlış anlamayın ) demek istediğim doktorunuzun verdiği önerilere uyun ve dikkatli bir şekilde iyileşmeye bakın sağlık herşeyden önce geliyor.
Geçmiş olsun hocam kuzeninizede.Doktor söylediğinden beridir yaklaşık 27 sinden beri iki ayağımında üzerine basmıyorum zaten ve hep yukarda duruyor ayaklarım.Uyarınız için teşekkür ederim :angel: