atlas14 adlı üyeden alıntı

2019 yılı motorsikletler için sehir içi hız sınırı 50 km hız limiti ile sınırlandırılmıştır
eğer bu hızın üstünde bir hızda seyir halinde iseniz bir talebiniz olamaz aksine karşı taraf bu konudan faydalanıp maddi sonuçlar doğuran dava açabilir.

Ayrıca işini hakkı ile yapanlara sözüm meclis dışı bir çok avukat ben bu davayı alırım havalada 10 da alırım 100 de alırım o masrafı bu masrafı diye bir çok ödeme alabilir bence bir dilekçe ve deliller ile beraber kendiniz dava açın mahkeme zaten gerekli incelemeler için bilir kişi ataması yapar

Hız konusunda şöyle açıklama yapayım hocam.Ben orda 100 ilede gidiyor olsam bakın gidiyorum demiyorum ama varsayalım 100 ile gidiyorum.Orada benim yaptığım hızı kanıtlayacak hiç birşey yok.Ne bir mobese ne bir eds ne radar vs hiç birşey yok.İstedikleri kadar hızlı diyebilirler ispatlayamadıkları sürece hiç bir işe yaramaz maalesef.Aynı zamanda karşı tarafın araç muaynesi yok.Belki bu aracın sinyalleri çalışmıyor,frenleri tutmuyor? Ben nerden bilebilirim araç bir senedir muaynesiz sonuç olarak.Sürücünün src belgesi yok be büyük ihtimallede sigortalı çalışan bir işçi değil iş oldukça gelen birisi.Bunların hepsi delilli ispatlı şeyler.Yasak yerde u dönüşü yapıyor videoda gözüktüğü üzere.U dönüşü yapmıyorum dese bile geçiş üstünlüğü denen birşey var ve benim geçmemi beklemek zorunda bu adam.Kısacası hızımı ölçebilecekleri birşey yok.Ha keşke olsa hızım ispatlansada bir darbede ordan vursam :)