atlas14 adlı üyeden alıntı

hocam scr olmaması sigortası olmaması sizi ilgilenediren olay değil sizin sigortanız sizin mağduriyetinizi giderir kişiden talep eder hız konusuna gelince kamera kaydından bilir kişi ve uzmanlar gayet kaç km hız ile gittiğini onaylı raporlu mahkemeye sunuyor yanlış anlama bende motorcuyum aynı olay silsilesi benimde başımdan geçti :D emin adımlar ile ilerlemek iyidir. geçmiş olsun

Hocam nasıl beni ilgilendirmez.Src belgesi olmadan bu adam taksiyle taşımacılık yapıyor ehliyetsiz araba kullanmak gibi birşey.Sigorta benim araçtaki mağduriyetimi giderecek ama mahkemede durak src belgesiz ve sigortasız işçi çalıştırdığı için benim haklılık seviyem artacak hız konusuna gelince bende istiyorum hızımın ispatlanmasını ama nasıl ispatlayacaklar bilmiyorum.Çünkü görüntü mobese görüntüsü veya devletin kurmuş olduğu bir kamera değil belki şey yapabilirler ölçüm yaparlar kavşaktan kaza yeri kaç metre ve kaç saniyede gelmişim ordan belki ortalama hız çıkartabilirler.O da ortalama hız olur yani kaza anımdaki hızı hesaplamaları zor olur :) Teşekkür ederim bu arada hocam :angel: