-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
S** Q**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar...blogger'da bazı iceriklerin linki SEO'ya uygun olmadığı için değiştirdim.Değişim yapılan içerikler ilk sıralarda yer alan ve esas hit getiren içeriklerdi.Ama üzerinden bir kaç ay geçmesine rağmen bu içerikler ilk 100-de bile yok.SİTE: İçeriklinki diye aratınca Google'da çıkıyor ama nerdeyse hit hiç yok.Bu içerikler günlük 400+ hit getiriyordu.Yardım ederseniz sevinirim...
Ən Gözəl Sözlər
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Hit almış yazıların URL yapısını değiştirmek intihardır hocam. Ama şöyle yapabilirdiniz. URL yönlendirme eklentisi kurup eski linki yeni linke yönlendirebilirdiniz.
Eğer ki bir yazı çok az hit almışsa o yazıyla ilgili url yapısını değiştirmeniz büyük bir kayba yol açmaz. Ama özellikle belli bir seviyede hit toplamış, görüntüleme almış ve üzerinden de uzun bir süre geçmiş yazınız varsa URL yapısını kesinlikle değiştirmemelisiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tarih
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yapılacak 2 şey var. Ya eski yapıya gitireceksiniz ya da eski url den yeni url e 301 verin. Çok acil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
S** Q**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Linkte seo'ya uygun olmayan alt karakter olduğu için değiştirdim.Bu değişim hit ve kazanç kaybına neden oldu.
Ən Gözəl Sözlər