Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam sık sık ziyaret ettiğiniz bir site, aramalarda farklı sonuçlar gösterir. Siz mesela wmaraciya çok sık girdiğiniz için, tarayıcı cerezlerinden dolayı mesela arattiginiz bir kelime de wmaracindan bir topic ilk sayfada görünebilir. Ama belki normalde 50. Sayfadadır belki de.
Bu yüzden tüm çerezleri silip deneyin. Gizli sekmede aratın kelinenizi.
Benim bir websitemi bilgisayar kelimesinde 3 ayda 1. Kısma getirin. Noter huzurunda 200.000tl için sözleşme imzalayalım. Eğer 1. Sayfanın 1. Sırasına gelirse ben bu parayı size vermekle mükellef olacağım. Ha eğer olmazsa siz bana 20.000tl ödersiniz :)
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Tamam hocam size anahtar kelime gönderiyorum sitede veriyorum. 1. sıraya dediğiniz gibi getirin. 10.000TL vermezsem savcılığa verin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
SEODEM
SEO Destek Merkezi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
evet, emeksiz kazanç kapısı her zaman patlar kardeşim
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
sistem uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Oh be sonunda forum sonu.
2 paket çekirdek eşliğinde takip ettim konuyu baya bi viral olmuş bu konu :)
şimdi güzel arkadaşım sen bizi 1. sıraya nasıl getiriyorsun uçan adam sabri gibi uçtun şahitlerin var mı? Yok mu yok sa sana referans olalım bizi getir 1. sayfaya hadi ilk sırada değil istediğimiz. Belki vardır bir yolun yordamın akıl akıldan üstündür tabi ama kapı gibi google algoritmaları var adamların işleyişi belli yani backlink almadan da ne bileyim gülme geldi şuan :) alaycı değil yalnış anlama sakın beni mutluluktan ilk sayfada olacak olmanın mutluluğu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
özel mesajla 2 anahtar kelime ve sitemi gonderdim, iddia ettiğiniz gibi 1. sıraya getirebilecekmisiniz ilk anahtar kelimede 11. sıradayım diğeri sırada bile değil
alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
o kadar backlinkci seocu var bu forumda. onlar ne yapıyor? %95'i fiyaskodan öte değiller. şu forumda bir çok backlinkci ve seocu ile zaman zaman çalışmalarım olmuştur. daha bugüne kadar çalışma yaptırıp da, faydasını gördüğüm kimse olmamıştır.
arkadaş gelmiş bir iddiada bulunmuş, bu iddiasını eleştirmeden önce kanıtlamasını beklemek gerek. burayı eleştirmek yerine seocu ve backlinkci diye geçinenlerin kategorilerine hücum etmek daha mantıklı olur.