Merhaba arkadaşlar. Anlık olarak aklıma gelen, sonradan çok kafa yorup süper bir seviyeye getirdiğim bir proje var kafamda. Eminim ki hepinizin vardır. Devir proje, start - up devri. Yakındığım bir durum var; projenin değer görememesi. Henüz projenin telifini alamadığım için projeden çok fazla bahsedemiyorum.
Projem için bana sağlam yazılım şirketi, bir *******ünikasyon şirketi, bir kaç havayolu gerekli. Havayolu ve yazılım cepte. Lâkin *******ünikasyon şirketleri ile sıcak iletişim kuramıyorum. Bilirsiniz, müşteri hizmetleri gibi daldan dala aktarır dururlar sadece. Türk ******* Pilot girişimci desteğine başvurdum. Ortalama 5-7 ay sonucu bekledim. Dün red cevabı aldım. Projem sayesinde ben günde ortalama +/- 30.000TL kazanacak iken *******ünikasyon şirketi ise yılda 110.000.000TL kazanacak. Proje değerli ve iş gören bir proje. Havacılık sektöründe hizmet verecek ve dünyada benzeri dahi yok. Ne yazık ki (ülkemizde olağan) değerli proje ilgi görmez iken 3 gün ömrü olan projeler kabul ediliyor.
Benim de sizlere danışmak istediğim bir husus var.
Böyle bir projeyi kime/kimlere sunarsam destek alabilirim? Holding gibi yerler geliyor artık aklıma. Ama projeyi satmak istemiyorum. Yurt dışında hayata geçsin de istemiyorum, ülkeye katkı maksat. Çaresizce oturdum düşünüyorum artık. Fikirlerinize açığım ve açıkçası muhtacım çünkü aklıma pek bir şey gelmiyor.
Şimdiden teşekkür ederim fikir beyan edenlere.