Belirttiğim rakamlar mecazi veya göz boyama değil, ciddi olarak rakamlar öyle. Çok hesaplama yaptık, istatistik çıkardık. Elbette ki herkesin projesi değerlidir. 1 lira bile değer kazanırken hiç bir şey küçümsenemez. Küçümseme de yapmıyorum, aman yanlış anlaşılmasın. Küçümseyecek husus yok.

Proje havacılık sektörüne hitap ediyor ve havayolu + Havalimanı adına anket üzerine yolcu çaplı bir çalışma. Özet olarak böyle nitelendirebilirim.

AzveNet adlı üyeden alıntı

Yani hocam kusura bakmayın ama burada bağlantısı olan hiç kimse(ben dahil) bu bilgiyle yönlendirme yapmaz.
Üzerinize alınmayın ama sokağa çıkarsanız herkesin bir projesi var hepside günlük 100.000 kazanç.
Size yardım edecek kişi bile proje hakkında hiç ama hiç bişey bilmiyor. Belki benimde aklımda vardır yahut başkasının. Elbette kritik yerleri açıklamayın ama bu olmayan bilgiyle kimse kolunuzdan tutup gel götüreyim demez.
Ama kesinlikle projenizle alakalı(olmayan bişeyse) sizi demoralize edecek sözlere kulak asmayın. Ben astım çok pişmanım. Gerçekten inanıyorsanız(ki artık yapay zeka dışında pek bişey iş görmeyecektir) peşinden gidin. Denedim olmadı dersiniz.