-
Üyelik
04.08.2017
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
Konum
Adana
-
Ad Soyad
K** T**
-
Mesajlar
343
-
Beğeniler
23 / 120
-
Ticaret
5, (%100)
sorun sunucu değişimi ile ortadan kalkmıştır.
Bir kaç senedir güzelhosting firmasını kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Lakin şu en son yaşadığım sorun beni her şeyden soğuttu.
öncelikle 200 TL değerinde ücretli wordpress teması aldım. daha önce yapmadığım şey değil wordpress kurdum sitemi açtım.
siteyi açtım lakin oldukça ağır işlemeye başladı. internettendir dedim çok takılmadım. sonra canımı sıkmaya başladı ve google page speed test ve gtmetrix gibi sayfalarda hız testine soktuğumda sunucu yanıt süresi hatası aldım sürekli.
destek ekibiyle iletişime geçtim. bana js, css, font gibi dosyalardan kaynaklandığını ifade ettiler. ben optimizasyon bilmeyen birisi değilim. yıllardır wordpress siteleri ile ilgileniyorum.
bende siteyi komple sıfırladım. wordpress kurdum ve siteye hiç bir eklenti tema vesaire kurmadan test ettim. sonuç yine I/O Usage %100 yine site yavaş destek sistemine yazıyorum. wordpress kurulumundan dolayı olabilir diyorlar.
işin tuhaf tarafı firmaya ait başka bir sitem daha var. o sitede de birçok eklenti var, teması ağır bir tema ama hiç böyle bir sorun yaşamıyorum.
adamlar bir türlü sorun bizdendir demiyor. patlamaya hazır volkan gibiyim. ne yapmam lazım? çözümü nedir bu işin?