volbiex bu tarz konularda firma aleyhine yazıyormuşum gibi hissediyorum, bu yüzden pek yorum yazma taraftarı değilim.
Ancak daha önce belirttiğim gibi maalesef Güzelnet de barınan bazı sitelerde performans problemi yaşandığını bizzat biliyorum.
Ekonomik paketlerinde performans aramayacaksınız, bunu net söyleyebilirim. Premium paket tavsiye ediyorum Güzelnet den hizmet almak isteyen müşterilere. Ki son dönem maalesef premium paket pek iyi değil nedense.
İsterseniz site adresini pm den yollayın bakalım beraber.
Ancak daha önce belirttiğim gibi maalesef Güzelnet de barınan bazı sitelerde performans problemi yaşandığını bizzat biliyorum.
Ekonomik paketlerinde performans aramayacaksınız, bunu net söyleyebilirim. Premium paket tavsiye ediyorum Güzelnet den hizmet almak isteyen müşterilere. Ki son dönem maalesef premium paket pek iyi değil nedense.
İsterseniz site adresini pm den yollayın bakalım beraber.
Hocam aleyhine yazmakla hiç alakası yok. Ben para vermişim hiç kusura bakmasınlar hizmeti en iyi şekilde almak isterim. Ben burada karalama kampanyası yürütmüyorum. Sorunum var. Benim gibi sorun yaşayan var mı diye merak ettim. Destek sistemleri güzel anında cevap veriyorlar. Ama benim sorunuma çözüm üretmiyorlar. Anca js, css, eklenti, tema vesaire diyip duruyorlar. Diğer sitelerimde böyle bir problem yok diyorum. Gene js, css diyorlar. Sıfırlıyorum siteyi wordpress kuruyorum. Hiç eklenti tema yüklemiyorum gene aynı diyorum. Siz adminsiniz önbellek vesaire cevabı geliyor. Yani varya insanın sabrını sınamaktan başka bişe değil. Çok dolmuşum. Özelden atıyorum siteyi
Sunucu değişimi isteyin değişim sonrası sorun kalmaz büyük ihtimalle
Bu şekilde bir talepte bulunup konuya sonucu yazacağım.