Aynı sıkıntıları bende yaşadım ve yaşıyorum. Defalarca kendileri ile iletişme geçtim ve hep aynı bahaneler eklenti, tema, vb kaynaklı. Diyorum ki bak adres bu girin, kullanıcı adı ve bu şifre bu. Sıfır Wordpress kurulumu ve sıfır eklenti var içinde yine geç açıyor WP kurunca diyorum bu sefer de WP kaldırıp kurun diyorlar :D

Artık dayanamadım gittim başka firmadan aldım ve olduğu gibi siteyi taşıdım hatta üstüne iki tane daha eklenti kurdum adresi yazdığım anda açıyor dedim ki taşıdım ve geç açılma sorunu ortadan kalktı diyorum. Hatayı incelemek yerine verdikleri cevap onlar size bilmem ne kullanımı vermiştir biz tavsiye etmiyoruz bir zaman sonra siteniz açılmamaya başlayacaktır. 1 seneyi aşkın kullanıyorum ve sayesinde index almayan sitem Google tarafından index almaya başladı.

Güzel hostingin hizmeti ve ticket dönüşleri güzel ama bu sorunu 1.5 sene çözmeyip beni oyalamaları maalesef onları bırakmama neden oldu. Eğer burada bir yetkilisi varsa da ondan ricam bu sorunu çözecek bir yol bulun lütfen. Sorun Wordpress yada eklenti kaynaklı değil maalesef sorun sizde.