FurkanY işte herkes şanslı değil çevresi konusunda. Wmaraci gibi platformlardan ortak bulup başarabilen var mı merak ettim. Genelde yaşı küçükler çok meraklı böyle şeylere, onlar da heves Edip pes ediyor internette gördüğümüz kadarıyla.

Yeninesil44 dediğim gibi hocam 7-8 yıldır hayata geçmeyen fikirler bile var. Farklı farklı projeler, insan içinde kalıp yapamadıkça kötü hissediyor. Hani hepsini öğrenip yapayım deyince (ki çok denedim) vakit de kalmıyor, yetişemiyorsun da. Her sektör hakkında ufak tepek bilgi ediniyorsun ama ilerlemek çok zor tek başına.

kemalunlu70 öyle hocam işte onu sormak istedim başarabilen var mı diye. Özellikle genç yaştaki insanlarla böyle ise kalkışmak riskli, belli bir olgunluk lazım. Onda da evli baraklı düzenini kurmuş insanlar risk almak istemez haliyle.

slmmrb12 maalesef bizim insanlarda mi sorun var anlamıyorum. Birlikte bir şey yapamıyoruz, tek başımıza da doğal olarak her şeye yetemiyoruz. Elin gavuru bunları çok güzel başarıyor. Biz bu yüzden hep geriden takip ediyoruz galiba.