Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamun aleykum, merak ettiğim bir konu var. İnternet uzerinden projelerine ortak bulup başarı sağlayan var mı? "Ortak arıyorum" başlıkları görüyoruz bazen. Benim de bir çok projem ve fikrim var ama çevremde anlayan destek olan kimse yok maalesef. Bu işe kalkışmak sizce nasıl? Daha önce wmaraci gibi platformlardan ortak bulup başarı sağlayan var mı?
Araştırmayı ve kendimi geliştirmeyi seviyorum. Elhamdülillah fikir ve projelerim de çok fazla (makul veya değil) fakat sağlık sebeplerim (az görüyorum engelliyim) vakit bulamamak, çok takıntılı ve mükemmelliyetci olmak bide üst düzey kodlama veya tasarım bilgilerine sahip olmamak gibi sebepler beni hep engelliyor. Bir çok farklı sektörde kendimce bilgim ve tecrübem var fakat tek başına ilerlemek zor. Günümüzde fikirler para ediyor çok değerli. Tecrübeli ve uzman kişiler bile fikir verin, fikri olan var mı konuları açıyor. Bir yerden sonra fikir üretmekte tıkanıyor çünkü insanlar. Bu anlamda mesela fikirlerimi ve az da olsa emeğimi koyup, yazılım tasarım konularında profesyonel insanlarla ortak projelere girmek istiyorum. Fakat burada güven sorunu doğuyor. Fikir maddi bir şey olmadığından çalınması çok olası. Fakat değerlendirmek istiyorum projelerimi. Bazıları 7-8 yıl kadar eski fikirler daha yapılmamış mesela, çoğu projemi unuttum bile :) hani o zamanlar yapılsa belki şuan büyük girişimler başarmış bile olabilirdik. Destek ve yardım olmadan hiç bir şey olmuyor maalesef. Sizce fikirlerimi hayata geçirmek için ortak bulunacak bir platform var mı?
Bu işler parayla evet ama maddi hiç bir bütçem yok maalesef. Bu inanç ve azimle ilgili. Zaten ortaya bir taslak çıkarsa sponsorlar bulunabilir. Yanlış bir algı var bütün girişimciler zengin olarak başlamadı bu işlere, cebinde 5 kuruş olmasa bile yaptılar sonra destek vb büyüdüler.
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
ortak olarak illa bir şeyler başarabilenler vardır. fakat doğru güvenilir kişiyi bulmak önemli. özellikle reelde sık sık görüşebileceğiniz birisi olsun. anlaşma sözleşme falan imzalayın gerekirse.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
fikire ortak bulmak akıllıca gelmiyor, işini sağlama almadan ortak iş sıkıntı. Onun yerine gücünüze göre iş yapın derim. Olabilecek en basit şekilde iş fikrinizi tasarlayıp potansiyele göre geliştirin
MultiAnaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Doğru ve güvenilir bir insan bulmak lazım hocam :)
yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
üniversiteli
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Ben çok denedim hocam. Tamam diyorum tüm yönetim sende olsun ben tek içerik ve reklamla uğraşayım ona bile razı olmayanlar var.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Biz fikre ortak olduk, baş koyduk bir yola sonra şirketleştik, müşterilerimiz oldu ekibi falan genişlettik. Olmayacak şey değil ama iyi seçmen lazım ortak olacağın kişiyi
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Taşeron işçi
-
-
Ad Soyad
U** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben bundan 2sene evvel webte tanıdığım bi arkadaşla website kurduk.. ikimizinde acemiliğine geldi diyeyim beceremedik 😂 sonra ben 2sene hiç girmedim web işlerine.. şimdi tekrardan realde tanıdığım 2arkadaşımla ortak website açmayı düşünüyoruz.. benim şimdiki amacım türkçe içerikle hem kendimi geliştirmek hemde arkadaşları geliştirmek olacak.. zamanla yabancı dile yönelmeyi düşünüyorum.. bakalım hayırlısı..
Not: ilk kurduğum site 1ay dayandı :D adsense hesabımdada 32tl birikmişti.. bakalım bu sefer vazgeçmek yok :)
comonda2
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
fikirlerine o kadar güveniyorsan bence peşinden git.tabi ki her alana yetişemezsin ama yapacağın iş ondan da kolay değil; şirket kurmak gerekiyor,mühendis,tasarımcı vb. ne gerekiyorsa işe alacaksın.iş ondan sonrası ya zaten yatırdığın paranın riski,ekibi yönetmek vb.
comonda2
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şarkı sözü,roman,film senaryosu gibi olaylarda fikirler bile telif hakkı kapsamında ve piyasada ciddi değerler görüyor.ben de merak ettim şimdi şöyle bir program olsa vs. diye noterde onaylatmak bu işte geçerli mi?