HasanSorumli adlı üyeden alıntı
tema tek blog olabilir sağlık teknoloji moda gibi kategorilere göre demo hazırlarız tek tek tema yapmak yerine tek tema ile bir çok demo hazırlanabilir
birhabervar adlı üyeden alıntı
Tasarım konusunda herhangi bir yardımım dokunamaz. Kod yazamıyorum veya çizemiyorum ama çok güzel denerim :) Çıkarmadan önce demoları sitelerim üzerinde test ederek geri bildirim yapabilirim :)
Mfa adlı üyeden alıntı
Bu konunun arada kaynamasını istemiyorum. En yakın zamanda hızlı bir başlangıç yapılır inşallah. Github gibi açık kaynak şekilde takip edebilirsek mükemmel ve sağlam bir proje olacaktır. Bu konunun her zaman üstte olması gerektiği taraftarıyım. Belki motive eder
Mfa adlı üyeden alıntı
wpuzman niye rafa kalkıyor hocam kalkmasın. Tasarım arayüz konusunda katkıda bulunurum diyen bir kaç yorum görmüştüm. Koskoca forumdan bir tasarımcı bile çıkmadı mı? Bence ayrı konu olarak tekrar duyurup ilan edin. Böyle bir proje bekliyoruz yıllardır yüzlerce de yorum gelmiş. En azından sonuna kadar zorlayalım olmaz mı? Herkes biraz bişey katsa bile yürür proje ki ben eminim bir çok kişi fazlasıyla üstüne düşecektir.
Ailevi nedenlerden dolayı 1 hafta şehir dışına çıkmam gerektiği için konuyla igilenemedim ancak gördüm ki sadece yapılsa da kullansak talepleri oldu. Neredeyse her cevap yazan şu tarz olursa iyi olur kullanırım v.s gibi cevaplar yazdı. Ben varım diyen tasarımcılar ise iş ciddiye binince birden yok oldu. wpuzman arkadaşın dediği gibi proje rafa kalkacak gibi duruyor. Aksi bir gelişme olursa bilgilendirileceksiniz.