Sorun Çözülmüştür.

Bilgisayarı tamamen sıfırladım. Bilgisayarı kapattım, laptopun kapağını açtım ve wifi kartını çıkarttım. Daha sonra bilgisayarı başlattım ve temiz kurulum/format yaptım.

Laptopun yayıncı sitesinden benim elimdeki laptop için yayınlanan driverlerden bilgisayarım win10 olduğu halde Win7 için yayınladıkları wifi driverini indirdim. Çünkü win10daki 12 ve 13. kanalları görmüyor.

Win7 için indirmiş olduğum driverlerin setup.exe dosyaları hiçbir şekilde çalışmıyordu.

Driver dosyalarının hepsini masaüstüne çıkarttım ve tüm klasörleri incelemeye koyuldum. Birkaç .exe dosyasıda oradaydı. Ama ne yazık ki onlarda çalışmadı. Broadcom sürücüsü windowsa yüklenemiyor, uyumluluk modunu deneyin gibisinden bir hata veriyordu. Tüm uyumluluk modlarını denedim oda işe yaramadı tabiki.

Klasörlere tekrar göz attım. Aklıma .inf uzantılı dosyalar geldi. Bu .inf uzantılı dosyaları sağ tık->yükle yaptım. Yaklaşık ortalama 10 adet vardı.

Şuan windows 10 ile 12 ve 13. kanalları görüntüleyebiliyorum.

Türkiye ve yabancı forum siteleri olsun, blog siteleri olsun heryeri alt üst ettim ama yazdıkları tek çözüm wifi kart ayarları - lokasyon, bölge ayarlarından başkası değildi. Bu ayarda bir çok wifi kartında bulunmuyor.

Sizde böyle bir sorun yaşıyorsanız bu şekilde çözebilirsiniz. Büyük bir problem ama aşılması çokta zor değilmiş :)