-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
günlük hit durumuy nasıl bayadır yazmamışım konuya :D 1.2mye ulaştım bende özgün taktikle :) biraz daha geliştirdim hatta
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam,anladığım kadarı ile pinterest sadece dış bağlantıları kaynak göstererek takipçi toplamaya çalıştığın biryer(her konunun farklı panosu var ve sadece takip etmek istediğin konu başlıklarına üye oluyosun ve sana haber akışı gibi resim akışı sağlıyo sürekli bunu biliyorum).
Aklıma takılan şey şu, annem 5-6 ay önce arkadaşından duyduğu pinterest'i bana telefonuna kurdurtmuştu ancak birkaç kere sorun var diye bakmışımdır telefonuna.Bana en son 50 takipçim falan var bunlar kim diyodu.Kendisi birşey paylaşmaz sadece birkaç konu dahilindeki pinleri daha sonra uygulamak için panosuna kaydediyor.Takipçiler annemi niye nasıl takip ediyo anlamadım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bunu siteyle destekliyor musunuz ? Yani kazanç modeliniz nasıl ? ( Siteyle destekliyor musunuz derken. Her atılan pinin sitede karşılığı olan içerik var mı ? )
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hocam özgün olarak biri niş ana domain birde sub genel domain var ana domain 1.2m subdomain 600 binde lakin ikisinin toplamı anca 50 hit getiriyor. Birinde 5k pin birinde 1100 adet var. Dün 7 tık alırken bugün 1 tıkta. Sizinde yaşadığınız oldumu hiç böyle. Birde toplam kaç pininiz oldu acaba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SEO, Wordpress, İçerik Üretimi
-
-
Ad Soyad
Ş** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Selamlar elimde yabancı dilde Mac özetleri sitesi var... Yeni ilgilenmeye başladım. Host + domain malum yurtdışında
Sormak istediğim bu site için Pinterest acsam. Günde 30-40 tane pin paylaşırım. Linksiz, bilgi içeren (İngilizce) .. hafta sonları da maç özetleri girince onları pinlerim (bu durumda cuma CMT pazar pzt toplam 1500 pin demek) 1) Pinterest banlar mı (maç özeti diye) 2. Siteme zamanla kayda değer (aylık 200bin civarı) hit çeker miyim?
appKOBİ ile İşinizi Büyütün!