-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bende merak ettim bakalım nasıl yararlana bileceğiz
https://sosyalloca.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
RSS 2.0.1 feed üzerinden internet sitelerine eklenebilecek diyor yani haber sitelerinde sitene ekle tarzı varya o tarz olacak diye tahmin ediyorum
evet tam da tahmin ettiğim gibi sitene ekle tarzı haber kategorilerini sitenize ekliyorsunuz
Bu hayatta farklı ol! Değiş, geliş, keşfet, yüksel! Sonunda tek ol!
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Zaten açık kaynak gösterdiğiniz sürece tüm Türkiyedeki veya Dünyadaki haberleri yayınlamanız serbest. Bu yüzden bence bir destek vermiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yanı haberleri yayınlamak yine abonelik istiyor. İletişim kuran oldu mu? Bir arayıp görüşelim yarın
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
incelemek lazım haklı da olabilirsiniz,ama şöyle düşünün belediye resmi kurum gibi sitelerinkinde telif yok, bunlarda da bence yoktur, avukata sormak lazım. ama ben asla kopya haber yayınlamayacağım için ilgilenemedim bu konuyla, Türkiyede herkes aynı haberi yayınlayınca adamlar bence Sözcü, Hürriyet gibi sitelerden okur bizden okumaz ki :) amacım kimsenin şevkini kırmak değil ama benim fikrime göre eğer kendiniz haber üretemiyorsanız haber sitesi işi boş iş. sadece fikir yazıyorum kimse darılmasın, bu arada habersitem var içinde tane bile haber yok :) sadece makale var, yazar köşesi var... haberci değilimki basın kartım yok ki haber yayınlayayım. hatta para ile dha iha gibi firmalardan ajans aboneliği alıp haber atmak bile bana garip geliyor, bütün Türkiye aynı haberi atıp duruyor ilginç bir durum. inşaallah bir gün bende bu konuyu anlayıp uygulayıp para kazanırım. kiii sitem da/pa çok iyi ve 13 yaşında... herkese iyi forumlar.
3 kişi bu mesajı beğendi.