Çerez önemli de 57 lik tbmden 0.57 ye düştünüz ben buna karşı yorumunu söyledim. Yukarida arkadaş gerçekçi bir yorum yazmis yüzde 50 az olur demiş hadi 57 olmasın 35 olsun Ama 0.57 imkansız öyle olsa insanlar deli gibi tbm si yüksek kelime aramaz. Yabancı forumlara girin herkes tbmsi yüksek domain arıyor biraz araştırın bence.
Hocam reklam veren kaç para ödedi ki 1 tane gösterime size 57 dolar para verecek, Türkiye gibi bir ülkede her yer kurcalanırken bu kurcalanmaz mıydı bugunlere kadar? Dolar bazına vurduğunuzda gerçekten güzel kazanırsınız iyi hoş, benim türkçe sitem var bazen 1-1.5 tl bıraktığı oluyor tek tıkalamada. Yabancı ve zor bi sektörde bu artabilir ama bence kesinlikle şunu aklınızdan çıkartmalısınız yukardaki arkadaşta çok iyi açıklamış
"Her gelen kullanıcının tıklamasıyla 57 dolar almanız imkansız" ama yine diğer arkadaşında dediği gibi deneyin görün belki şans size vurur. Otomasyonla yapılan analizlere güvenmeyin. Buradaki herkesin amacıda size bilgi vermek bildiği bişeyleri paylaşmaktır yoksa 57 dolarda alırsan siz alacaksınız 5 kuruş alırsanızda siz alacaksınız bizi ilgilendiren bir kısım yok