Bir arkadaş da yazılan makale ile tbm nin ne ilgisi var yazmis:) çok alakası var. Yazilarimin en başında belirtmiştim. Senin spor haberleri siten varsa hava durumuyla alakalı makale girersen 57$ alamazsın. Adan sana 57$ ı ne için veriyor? O nish sektör hakkında bilgi değerli olduğu için.... ama senin o konuda bilgin yoksa başka makaleler giriyorsan adam sana niye 57$ versin? Google salak mi ? O yüzden diyorum bir arkadaş da bende 1250 $ isim bulmustum diyor merak etme öyle bir alan adını sana yedirmezler adamlar kurt gibi bilgisayar başında bekliyor düşecek alan isimlerini 2 ay önceden takip edip rezerve ediyor! Adam arizonadaki sigorta avukatları hakkında yazı yazana $80 dolar tbm vericem diyor çünkü bilgi değerli, sen onu alıp havadan sudan bahsedersen $80 doları alamazsın onu anlatmaya calisiyorum.(Zaten bosta alan adi bulamazsın o ayrı mesele, değerli keywordlerin .org .info yu geçtim. .xyz, .biz . Blog versiyonlaari bile kayıt edilmiş millet salak değil;)))) Bilgi değerli o konu hakkında benzersiz makale yazmanız gerekiyor. Kopya içerikse yine alamazsın. Bunları araştırın öyle yazın.
Bir soru sormuşsun insanlarda yardım etmek amacıyla cevap vermiş. Verilen cevapları beğenmeyip birde üstüne millete aklın sıra hakaret ediyorsun.
O kadar kişi cevap olarak sistem öyle dönmüyor demiş siz hala öyle döndüğünü iddia ediyorsunuz. Madem öyle dönüyor girin kanıtlayan. Umarım kazanırsınız bizde yeni şeyler öğreniriz.
Ama yukarıdaki mesajda paylaştıklarınız bile sektör ile ilgili ne kadar bilgi sahibi(!) olduğunuzu gösteriyor.