lostyazilim
tr.link

$57 Tbm ulaşmak zor mu?

59 Mesajlar 9.104 Okunma
lstbozum
tr.link

sevdabirates sevdabirates WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek seo
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** P**
  • Mesajlar 282
  • Beğeniler 150 / 55
  • Ticaret 1, (%100)
bu yorumları yazan arkadaşların kaçının ingilizce web sitesi var ve kaçı gerçekten ingilizce biliyor? Makaleleri başka sitelerden mi kopyalıyor yoksa gerçekten mi yazıyor? Yada makale spinleyip makale yazdığını mi düşünüyor? Elin amerikalısı anadili gibi ingilizce bilen 20 tane hintli tutmuş deli gibi Sabah aksam makale yazdırıyor bunlara. Adamların sicmaya vakitleri yok ve gelirleri yuzbinlerce dolar sadece adsense tabi satış ortaklığı dahil değil. Sen gidip başkasının makalesini spin yapıp orijinal içerik girmezsen tabiki google bunu fark eder, adam sitene girer tıklamadan çıkar, farklı içerik olmadığı için yenilik koyamazsın sitene bir giren de bidaha girmez... gerçekten istediği tbm alamayan arkadaşların ingilizce makalelerini okumak istiyorum cidden... ve yurtdışı forumların yüksek kelimeli tbm arayan forumlarını takip edin, adamlar bu konuda yüzlerce makale yazmis, hangi kelimeler seçilmeli ve bu kelimelerin zorluk oranları nedir? Kelime çok iyi cok nish ama deli gibi teknik bilgi istiyor bu bilgi sende yoksa alan adi alsan ne olcak yapacagin en fazla sağdan soldan kopyalayıp yayınlamak sonra da niye tbm gelmiyor :)

wmaraci
reklam

Escalous Escalous Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek (.*?)
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 1392
  • Beğeniler 421 / 799
  • Ticaret 4, (%100)

sevdabirates adlı üyeden alıntı

bu yorumları yazan arkadaşların kaçının ingilizce web sitesi var ve kaçı gerçekten ingilizce biliyor? Makaleleri başka sitelerden mi kopyalıyor yoksa gerçekten mi yazıyor? Yada makale spinleyip makale yazdığını mi düşünüyor? Elin amerikalısı anadili gibi ingilizce bilen 20 tane hintli tutmuş deli gibi Sabah aksam makale yazdırıyor bunlara. Adamların sicmaya vakitleri yok ve gelirleri yuzbinlerce dolar sadece adsense tabi satış ortaklığı dahil değil. Sen gidip başkasının makalesini spin yapıp orijinal içerik girmezsen tabiki google bunu fark eder, adam sitene girer tıklamadan çıkar, farklı içerik olmadığı için yenilik koyamazsın sitene bir giren de bidaha girmez... gerçekten istediği tbm alamayan arkadaşların ingilizce makalelerini okumak istiyorum cidden... ve yurtdışı forumların yüksek kelimeli tbm arayan forumlarını takip edin, adamlar bu konuda yüzlerce makale yazmis, hangi kelimeler seçilmeli ve bu kelimelerin zorluk oranları nedir? Kelime çok iyi cok nish ama deli gibi teknik bilgi istiyor bu bilgi sende yoksa alan adi alsan ne olcak yapacagin en fazla sağdan soldan kopyalayıp yayınlamak sonra da niye tbm gelmiyor :)

Yav kardeşim bu kalıplaşmış zırvalıkları kim soktu kafana ? ***da falan %100000 kazanç garantili niche eğitim seti falan mı satın aldın?

Üstteki tolhur arkadaşımız sana anlatamadığımı gayet iyi anlatmış.

Uğraşıcaksın siteyle, çabalayacaksın. En sonunda tık almaya başladığında hiçte toz pembe hayallerindeki gibi olmadığını göreceksin.

Kendini sürekli 57$ tbmye şartlandırdığın için psikolojik olarak çöküntüye uğrayacaktır.

Bu kadar hayal dünyasında yaşamayın. Karşımda sanki beyni yıkanmış birisi var. İnanmıyor, sorgulamıyor, düşünmüyor, karşıt fikirleri düşman olarak algılıyor.

Bak ben seni tanımam, etmem. Dolayısıyla kazanıp kazanmamanı istemem gibi durum söz konusu olamaz. Bahsettiğin 75.000i tek günde, yahut tek saatte kazanıyor ol. Tek kelimeyle, banane ?

Bu kadar kısıtlı ve kalıp bilgiyle bu şekilde düşünmeniz doğal. Makalelerin spin olduğunu nereden çıkarttın ? Hepsi ana dili gibi İngilizce konuşan birisi tarafından 0dan yazıldı. Spin makale ile tbm nin ne alakası var ? Yaşasın 19 Mayıs, eve televizyon aldım.

Ha, benim açtığım site zaten umrumda değildi. 1 hafta boş vaktim vardı, o vakit açtım, cok üstünde durmadım. Siteye 3 4 aydır tek bir giriş yapmışlığım dahi yok :) ha bu seni tbm anlamında bağlamasın, emin ol bununla tbmnin alakası yok. Sitenin hiti genellikle 0-15 arası seyir ediyor. Birkaç günde bir tıklama alıyor. Bu durum seni daha fazla hit olsaydı daha fazla tık başına kazanç alacak gibi bir düşünceye itebilir, itmesin.

Kardeşim bu domain olayını senin aklına kim soktu? Domainin değeri 15K$ falan diye belirtmişsin. Google gözünde artık keyword domainlerin falanda pek değeri kalmadı biliyorsundur? Domain ile; alacağın tbmnin de , reklamında bir alakası yok. Nereden çıkıyor bunlar?

Hiçbir mesajımda sana bu işi bırak, yapma demedim. Yap, içinde ukte kalmasın. Gene yap. Yap ama, hayallere kapılma ki ileride daha büyük hayal kırıklığına kapılma.

Sen neyi amaçlıyon ? Milletin kafasına silah doğrultup bu sektöre, şu kelimelerde 57$ tbm ile reklam çıkışı yaptırmayı falan mı?

Geç bunları hocam geç. İşlere biraz mantık penceresinden bakmanız dileğiyle.
etkiliadam JoshgunPRO webloggi

kişi bu mesajı beğendi.

osidosi osidosi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek .
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 942
  • Beğeniler 5 / 362
  • Ticaret 0, (%0)
Onu bunu geçinde 600 tekil hitle, aylik 50 bin tl kazanan yiğidi getirin buraya ve ona sorun bunu.

Ama Mantiken tik basina 57 dolar verilmesi imkansız bir durum. Ha denemekten kim ölür, deneyin kendiniz görün. Kazanırsanizda kime zarari olacak?

600 hit ve 50 bin tl.. wmaracinin günlük 50 bin hiti var diyelim, aylik 50/80 bin tl arası anca kazanıyordur, siz o tanidiginiza sorun bunları bence

mustafa98 mustafa98 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 2 / 33
  • Ticaret 2, (%100)
sevdabirates adsense adwords mantığını araştırmanızı öneririm. Kısaca anlatmak gerekirse, 2 tarz reklam vardır.
1-) kullanıcı odaklı
2-) keyword odaklı
1. alternatifte tık alma şansınız yüksekken tbm çok fazla dalgalıdır. Neden mi? Ben gitar almaya niyetli biriyim diyelim fakat mesleğim dolayısı ile bir yazılım sitesinde geziyorum. 1. reklam türü kullanıyorsa site benim karşıma önceden baktığım gitar sayfaları çıkma ihtimali yüksektir. Fakat yazılım ile ilgili reklamda çıkabilir.
2. alternatif ise daha ilginçtir. Bu yazılım sitesi 2. alternatifi kabul etmiştir fakat yazılım alanında şuan adwordse reklam veren yoktur. veya sadece 1 adet vardır ufak ücretler karşılığı adwords ile anlaşmıştır.
şunu söylemek gerek ki, adwords 57$ tbm diyorsa bundan önce kendi payını alacaktır sonra sana payını verecektir. Fakat eğer o an reklam veren yoksa, 0.20$ tbmler görüp hayal kırıklığına uğramayın.
Yazım fazla karamsar olmuş olabilir :) Kesinlikle harika bir keyword bulmuşsunuz bu bir gerçek. Fakat asla kesinliğinin olmadığını da bilmenizi isterim.

wmaraci
wmaraci

epicsosyal epicsosyal Dijital Dünya Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Sosyal Mühendis
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 36 / 49
  • Ticaret 2, (%100)

baydogan adlı üyeden alıntı

Bu kadar yüksek bir TBM almanın "benim bildiğim tek yolu" Belçika için Felemenkçe içerik hazırlamak. Hatta Felemenkçe çeviri yapabilecek biri var ise ortaklık kurabiliriz.

Neden baydogan ? Neden bu ülkeler tam olarak ?

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Net

• Üyelik 14.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek seo
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** P**
  • Mesajlar 282
  • Beğeniler 150 / 55
  • Ticaret 1, (%100)
Yazılan yorumlar için teşekkür ederim. Sektör reklamsız kalmayan bir sektör ve kelime rekabeti düşük, benim takıldıgım nokta arkadaşlar benim konumu ve sektörü bilmediği halde kotulemeleri, he bunları bilip keyword domaini bilip yorum yapılsa tamam diyeceğim, ama internette 2+2 her zaman 4 etmiyor bunu bilerek yorum yapana saygım sonsuz. Zaten her reklamdan 57$ gelecek diye bir şey yok ama ilk yazan arkadaşın dediği gibi %50 ye kadar düşüş olabilir ona hazirlikliyim. 57 gelmesin 35 gelsin:)

• Üyelik 14.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek seo
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** P**
  • Mesajlar 282
  • Beğeniler 150 / 55
  • Ticaret 1, (%100)
Bir arkadaş da yazılan makale ile tbm nin ne ilgisi var yazmis:) çok alakası var. Yazilarimin en başında belirtmiştim. Senin spor haberleri siten varsa hava durumuyla alakalı makale girersen 57$ alamazsın. Adan sana 57$ ı ne için veriyor? O nish sektör hakkında bilgi değerli olduğu için.... ama senin o konuda bilgin yoksa başka makaleler giriyorsan adam sana niye 57$ versin? Google salak mi ? O yüzden diyorum bir arkadaş da bende 1250 $ isim bulmustum diyor merak etme öyle bir alan adını sana yedirmezler adamlar kurt gibi bilgisayar başında bekliyor düşecek alan isimlerini 2 ay önceden takip edip rezerve ediyor! Adam arizonadaki sigorta avukatları hakkında yazı yazana $80 dolar tbm vericem diyor çünkü bilgi değerli, sen onu alıp havadan sudan bahsedersen $80 doları alamazsın onu anlatmaya calisiyorum.(Zaten bosta alan adi bulamazsın o ayrı mesele, değerli keywordlerin .org .info yu geçtim. .xyz, .biz . Blog versiyonlaari bile kayıt edilmiş millet salak değil;)))) Bilgi değerli o konu hakkında benzersiz makale yazmanız gerekiyor. Kopya içerikse yine alamazsın. Bunları araştırın öyle yazın.

Browland Browland WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Melaturji ve Malzeme Mühendisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 1154
  • Beğeniler 747 / 748
  • Ticaret 3, (%100)
Bilmediğiniz, tecrübe etmediğiniz bir alanda fazla laf yapıyorsunuz.

Kolay yolu deneyin ve ispatını ilerleyen zamanlarda buraya ekleyin.
etkiliadam Escalous

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 14.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek seo
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** P**
  • Mesajlar 282
  • Beğeniler 150 / 55
  • Ticaret 1, (%100)
@browland dostum sen benim bilmediğimi nerden çıkartıyorsun? Ilk web siteni ne zaman kurdun? Hadi onu geçtim kaç yılında eposta kullanmaya başladın? Ben şuan 32 yaşındayım, ilk epostami 1996 yılında kayıt ettim, ilk web sitemi 1998 yılında açtım. Bunların kanıtları gösterebilirim. Sen bana yazdigin bir makaleni gösterir misin ingilizce? Web siten nedir girip sana analizini yapıp eksikliklerini soyleyim. Asil siz insanları tanımadan ahkam kesiyorsunuz. Önyargılı davranmayin yanılırsınız her zaman şaşmaz bu

Browland Browland WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Melaturji ve Malzeme Mühendisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 1154
  • Beğeniler 747 / 748
  • Ticaret 3, (%100)
sevdabirates memnun oldum, benim yaşımda 36 internet geçmişimi başka konuda kısmen yazdığımdan tekrar etmeyeceğim.

Buradaki kimsenin sizin kötülüğünüzü istediğini sanmıyorum, amacım ..... Yarıştırmak ta değil. Gerekli açıklamaları zaten yaptım üstüne ekleyeceğim bir şey yok.

İyi forumlar
etkiliadam Gglog volbiex

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al