lostyazilim
tr.link

Şarkı Nasıl Olmuş?

7 Mesajlar 1.169 Okunma
lstbozum
tr.link

KarakayaEmre KarakayaEmre WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 146 / 145
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar

Arkadaşım gitar çalmayı öğrenirken amatör şarkılarda çalmaya çalışıyor. Sizce video olarak eklediğim parçada neler eksik? Neler yaparak kendini geliştirebilir?

http://www.emrekarakaya.com.tr/
wmaraci
reklam

webloggi webloggi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web & Medya
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** H**
  • Mesajlar 2165
  • Beğeniler 925 / 926
  • Ticaret 12, (%100)
Öncelikle harika! Ben bayılıyorum böyle işlerin ortaya çıkmasına. Gayet güzel bir başlangıç olmuş bence.

Sanki akor geçişlerinde hafif aksama var gibi. Ya da kötü kayıt yüzünden bana öyle geldi.

Ses konusunda eleştiri yapmak haddime değidlir belki fakat sanki biraz fazla kasmış arkadaş kendini. Tona girip daha rahat bir şekilde söylemeyi deneyebilir.

Kendini geliştirmesi için yollar ve seçenekler çok fazla. Tavsiyem temel bir şan dersi alınması olabilir. Ya da org, piyano gibi enstürmanlar varsa yakın çevrenizde kendinizde çalışarak geliştirebilirsiniz fakat internette yeterli kaynak var mıdır pek fikrim yok.

Gitar konusunda çok diyecek bir şey yok aslında. Gitar çaldıkça zaten ister istemez kendinizi geliştiriyorsunuz. Mümkün oldukça klasik parçalara göz atabilir ve sık sık gam çalışabilir bence. Oldukça faydalı olacaktır.
KarakayaEmre

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 13.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 146 / 145
  • Ticaret 0, (%0)

tolhur adlı üyeden alıntı

Öncelikle harika! Ben bayılıyorum böyle işlerin ortaya çıkmasına. Gayet güzel bir başlangıç olmuş bence.

Sanki akor geçişlerinde hafif aksama var gibi. Ya da kötü kayıt yüzünden bana öyle geldi.

Ses konusunda eleştiri yapmak haddime değidlir belki fakat sanki biraz fazla kasmış arkadaş kendini. Tona girip daha rahat bir şekilde söylemeyi deneyebilir.

Kendini geliştirmesi için yollar ve seçenekler çok fazla. Tavsiyem temel bir şan dersi alınması olabilir. Ya da org, piyano gibi enstürmanlar varsa yakın çevrenizde kendinizde çalışarak geliştirebilirsiniz fakat internette yeterli kaynak var mıdır pek fikrim yok.

Gitar konusunda çok diyecek bir şey yok aslında. Gitar çaldıkça zaten ister istemez kendinizi geliştiriyorsunuz. Mümkün oldukça klasik parçalara göz atabilir ve sık sık gam çalışabilir bence. Oldukça faydalı olacaktır.

Yorum için teşekkürler.

Kayıt ilk kaydı olduğu için kötü bir kayıt oldu. Elimden geldiğince kaydı iyileştirmeye çalıştım ama bende amatör olunca böyle bir kalite çıktı hocam :)

Ses konusunda kendini ders alarak geliştirmesi gerekiyor ama şu anki maddi imkanı buna elvermiyor

Gitarı zaten internet üzerinden öğrendi. Tek başına bütün bir sene gitar başında geçirerek çalmayı öğrendi. Eğer yaşadığı ortam ve çevresi şevkini kırmazsa iyi yerlere geleceğini inanıyorum.

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
Merhaba, arkadaşınıza başarılar diliyorum, umarım istediği yerlere gelebilir.

Öncelikle, kayıt olabildiğince kötü :)
Ayrıca, gitarın akordu hatalı yapılmış. Sadece “mi” telinin akoru doğru.

Sese gelecek olursak, Zakkum’dan esinlenip söylenmiş. Yani aslında bu bir cover sayılmaz. Keşke kendinden de bir şeyler katsaymış.

Ama bu söylediklerim çalışılarak aşılacak şeyler. Umarım en kısa zamanda, en iyi cover’ını bekliyoruz...
KarakayaEmre

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 146 / 145
  • Ticaret 0, (%0)

bekirbulut adlı üyeden alıntı

Merhaba, arkadaşınıza başarılar diliyorum, umarım istediği yerlere gelebilir.

Öncelikle, kayıt olabildiğince kötü :)
Ayrıca, gitarın akordu hatalı yapılmış. Sadece “mi” telinin akoru doğru.

Sese gelecek olursak, Zakkum’dan esinlenip söylenmiş. Yani aslında bu bir cover sayılmaz. Keşke kendinden de bir şeyler katsaymış.

Ama bu söylediklerim çalışılarak aşılacak şeyler. Umarım en kısa zamanda, en iyi cover’ını bekliyoruz...

Merhaba

Yorum için teşekkürler. Yorumu arkadaşıma ilettim. İnşallah 2. şarkısında daha iyi olacaktır.

Kreatorn Kreatorn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İş Güvenliği Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 1067
  • Beğeniler 617 / 620
  • Ticaret 7, (%100)
Taş gibi taş!!
KarakayaEmre

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 13.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 146 / 145
  • Ticaret 0, (%0)

Teşekkürler.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al