Bu konuda ürün ne olursa olsun reklamını legal yollar ile çeşitli kanallardan yapacaksın. Sadece instagram sayfası değil SSL sertifikalı online ödemeli web siten de olmalı. Kapıda ödeme havale ile ödeme kredi kartı ile ödeme sistemlerini de aktif olarak bulundurmalısın. Ayrıca bayanlar ile uğraşmak oldukça zor bir mesele. Beğendi/Beğenmedi durumları var. Geri dönüşleri olacak olumsuz şekilde. "Resim de daha güzel duruyor" gibi geri dönüşler geri iade etmek isteyenler de olacak. Buna göre aksiyon planlarını yapmalısın. Sadece ürün tedarik ve satışı ile bitmiyor. Kadın müşteri zor müşteridir bilgine.
2012-2013 yıllarında iç çamaşırı web sitem vardı. Herşeyi hazırdı. Kapıda ödeme, kredi kartı, kargo vs. haftalık satışlarımda cep harçlığımızı çıkarır seviyedeydi. Arama motorlarında kelimeler güzel yerlere gelmişti lakin bu tür durumlar çok can sıkmaya başladığından bir başka arkadaşa devrettim aynı şekilde oda işten soğudu. O zamanlar instagram trend değildi daha çok facebook üzerinden reklam oluşturmaya çalışıyorduk ama o konuda acemiliğimiz vardı pek ekmeğini yediğini söyleyemem facebook platformunun.
Bu yazdıklarım olumsuz bir şey oluşturmasını istemem kafanda ama yaşanmışlıklar var ortada bunları aktarmak istedim. Bayan müşteriye hitap etmek iki kat daha zor bunun bilincinde ol diğer yorum yapan arkadaşlara katılıyorum denemeden bilemeyiz önce denemelisin.