Sistematik bir şekilde her yazınızı alacaksa problem olabilir hocam... Yayın tarihlerini kontrol edin sizin tarihinizden önce paylaşmış gibi yapıp art niyetli kullanım söz konusuda olabilir
Yazıda sizin linkinizi nofollow olarak mı verdi, sitenin otoritesi ile sizin siteniz arasında ne kadar fark var, ne zaman içeriğinizi yayınladı ve içeriğin ne kadarı yayınladı... Önemli olan sorular bunlar. Örneğin kendi sitemde bir içerik yayınladım ve aynı yazıyı 1 saat sonra WMAracı'nda sitemi kaynak göstererek tamamını yayınladım. Bu yüzden benim sitemdeki içerik, Google'da WMAracı'ndan önce indexlenmişti. Sonuç:
WMAracı içeriği ikinci sırada iken benim sitem bu arama sonuçlarından silindi. İlk 100'de görünmüyor bile.
Tabii burada bahsettiğim kendi sitem tamamen müşteri bilgilendirme sitesi olduğu için Google'dan hit çekmek üzerine bir site değil. Bu yüzden böyle bir deneme yaptım. Yine de SEO ayarları gayet kusursuz yapılmış bir site. Ona rağmen Google gümletebiliyor. Burada WMAracı link çıkışını nofollow olarak yapmasaydı belki de tam tersi bir durum olacaktı. :)
WMAracı içeriği ikinci sırada iken benim sitem bu arama sonuçlarından silindi. İlk 100'de görünmüyor bile.
Tabii burada bahsettiğim kendi sitem tamamen müşteri bilgilendirme sitesi olduğu için Google'dan hit çekmek üzerine bir site değil. Bu yüzden böyle bir deneme yaptım. Yine de SEO ayarları gayet kusursuz yapılmış bir site. Ona rağmen Google gümletebiliyor. Burada WMAracı link çıkışını nofollow olarak yapmasaydı belki de tam tersi bir durum olacaktı. :)
Hocam tüm yazılarınızı değil de, sizin seçtiğiniz aradaki yazıları yazıda 3 kere link göstermesi şartıyla rahatlıkla verebilirsiniz. Kesinlikle katkısı olur.
Yazınızı alan site hemen almamalı google index aldıktan sonra alırsa iyi olur. Yazıyı anında otomatik alıyorsa yazının direk sahibi olarak bile gözükebilir.
Ben garantiye alman için diyorum yoksa kaynak gösterdiği için etkilemeyedebilir.
Ben garantiye alman için diyorum yoksa kaynak gösterdiği için etkilemeyedebilir.
Yok anında yazdiklarimi almıyor zaten