farukkarahan adlı üyeden alıntı

Ben sitenizde birkaç haber yazmaya kalksam önce; Sitenizin google daki sıralaması nedir. İçerikler girilince üst sıralara girme ihtimali varmı dır. Sitenizin toplam görüntüleme sayısı kaçtır -ki benim yazımın 1000 görüntüleme sayısına 1 tl ödeyeceksiniz diye sorabilirim.

Sitenin aylık gösterimi 1000 ise kimse para kazanamaz. Bu projeyi bir yere gelmiş bir site yapabilir tutabilir de ama bu şekilde başlamanın size hız kazandıracağını düşünmüyorum. Yüksek miktarları verebilirseniz belki olabilir.

Ayrıca haber sitelerinin bu işgali devam ederken ücret ödeyebilecek kadar kazanıp hit alabileceğinizi düşünüyor musunuz?

Domain eski domain gösterimde iyi ancak paylaştıkça herşey daha iyi olur haberi yazan kullanıcı sosyal platformlarında paylaşım yapıp haberin okunmasına destek olabilir hem bu sayede haberi yazanda kazanır siteyede kullanıdı gelmiş olur site şu anda yapım aşamasında halen ödeme oranları eklennecek daha orda gösteren rakanlara bakmayın geçici yapıp bilgi alıp kullanıcılarda kazansın diye kullanıcı bilgisinide alayım diye açtım bu konuyu