Mfa sorunuzu anladım fakat o kısmı "ezber kabiliyetinize göre öğrenebilirsiniz kodları" demiştim. :)
Sonuçta herkes HTML'yi 1 haftada öğrenemez. Mesela kendi adıma konuşayım, çok unutkan birisiyimdir, diğerlerinin 1 haftada öğreneceği kodları en az 2-3 hafta tekrar ederek öğrenebiliyorum, ezberleyebiliyorum.
Bir diğer söylemek istediğim şey de hocam çok konuda bilginiz olmasın demedim "uzmanlaştığınız" konu tek olsun, ama diğerlerinde temel bilgi işinizi görür dedim.
Mesela ben CSS yerine Sass kullanırım, 100 satır css kodu kullanacağıma 50 satır sass kodu yazarım, o derleme işini benim yerime yapar. CSS'de uzmanlaşacaksanız SCSS, Stylus, Less gibi derleyicilere de giriş yapmalısınız ki yeniliklere açık olun. Yani her dilin böyle bir derinliği var ama tam net bir süre vermek inanın çok zor. Soruyu anlatamamanızdan veya yorum yazanların anlayamamasından değil, sadece insan potansiyelinin değişkenliğinden kaynaklanıyor.
Ama ortalama-insan olayına girersek 1haftada kodları ezberler, 2-3 hafta da pratik yaparsanız maksimum 1 aya istediğiniz her şeyi yapabilecek seviyeye gelirsiniz muhtemelen.