Yanlış anlamayın hocam size değildi. Kötü bir niyetim yok ama nerdeyse her konumda birileri gelip konuyu çarpıtıyor. Size dediğim kısım mesela herkesin 1 haftada öğrendiğini 2-3 haftada öğreniyorum dediniz. Hah işte bu genellemeyi yapabiliyorsunuz değil mi? Daha sonra kendinizle kiyaslayabiliyorsunuz. İşte ortalama bir insanın öğrenme süresini (ki bu kapasite ile ilgili değil konunun derinliği ve miktarı ile ilgili) öğrenirsem kendime zaten adapte edebilirim. Yani ben ne kadar sürede öğrenirim diye sormadım ortalama bir cevap arıyorum bunu anlatmak istedim.
Benim uzmanlık alanım ve ilgilendiğim alanlar çok daha farklı. Yani bu işler benim için hobi diyebilirim. Zaten kendi alanım derin araştırmalar ve ciddi zaman ayırmam gereken bir alan. Yazılım ve tasarım gibi işlere zaten vakit ayırmam zor. Her konuda bilgim olsun yeter bu yüzden. Bir projemi hayata geçirmek istersem zaten bir ortakla yaparım. Sadece neyin ne olduğunu anlasam yeter. Buna da sahibim şükür sadece biraz daha ileri gitmek istedim profesyonel olma niyetim yok.
Dediğiniz gibi dallanip budaklanıyor bunun içinden çıkmak mümkün değil eğer kendi alaniniz bu değilse. Less girer sass girer javascript bilmem ne ilerlemek zorunda kalırız. Bu kadar ileri gitmeye gerek yok sadece zamanım israf olur o kadar (kendim için)
İşte son verdiğiniz cevabı arıyordum teşekkürler. Yani benim tahminlerim de o civarda fakat css konusunda profesyonel yillarını vermis insanlardan öğrenmek amacıyla konu açtım. Bana az gibi geliyor kütüphanesi o yüzden