lostyazilim
tr.link

CyberPanel E Mail Oluşturma ?

7 Mesajlar 925 Okunma
lstbozum
tr.link

GrafAdem GrafAdem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 84 / 201
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar Cyberpanel'de E mail oluşurduğum zaman şu şekilde bir hata alıyorum. Kendi forumlarında kontrol ettim bi kaç kişi yazmış ama ilgilenmemişler. Bilen arkadaşlar vardır diye umuyorum.
Hata Kodu Aşağıdaki ;
1054, "Unknown column 'e domains.child Owner id' in 'field list'")

sworks Sen bu Cyberpanel işlerinden iyi anlıyordun sanırım bide sen bak hele sana zahmet.

wmaraci
reklam

sondestan3 sondestan3 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Denizci
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 9 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam benimde mail hem alma hemde gönderme sorunum var, sanrım sorunlu bir panel

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
Sanırım panele eklediğiniz site sahibi ile ilgili bir veritabanı hatası olduğunu belirtiyor. Site sahibini kontrol etmeyi veya farklı bir hesapta ise admin hesabına almayı deneyin. Sonrasında mail oluşturulabilir belki.

Bir diğer ihtimal eski Cyberpanel sürümü kullanıyorsanız ondan da kaynaklı olabilir. Önce yedek alıp paneli güncellemeyi deneyin eğer eski versiyondaysanız.

Genellikle panel kurulumunda yapılabilen veya kendiliğinden oluşan hatalar bu tür fonksiyonları etkileyebiliyor. Özellikle DNS kısmının tam olarak yapılandırılması önemli. Tabii sizin sorununuzun DNS ile ilgisi görünmüyor. Cyberpanel henüz gelişim aşamasında pek çok eksiklik her geçen gün gideriliyor. Eğer yukarıdaki çözümlerle bu durum düzelmezse forumunda konu açıp bildirmenizi öneririm. Bu şekilde daha önce bildirdiğim pek çok sorunu çözdüler.

Mail server kullanımı kolay değildir hata verme, IP adresinin kara listeye eklenmesi gibi sorunlar her zaman çıkabiliyor. Benim önerim mail hizmetini kapatıp komple ücretsiz olan Yandex Connect'e geçiş yapmanız.

• Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
Örneğin ben mail hizmetini kapattım. Yandex Connect mail hizmeti daha iyi ve rekabet edilemez zaten.

Mail hizmetini kapatınca direk menüden siliniyor.

wmaraci
wmaraci

GrafAdem GrafAdem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 84 / 201
  • Ticaret 0, (%0)

sworks adlı üyeden alıntı

Sanırım panele eklediğiniz site sahibi ile ilgili bir veritabanı hatası olduğunu belirtiyor. Site sahibini kontrol etmeyi veya farklı bir hesapta ise admin hesabına almayı deneyin. Sonrasında mail oluşturulabilir belki.

Bir diğer ihtimal eski Cyberpanel sürümü kullanıyorsanız ondan da kaynaklı olabilir. Önce yedek alıp paneli güncellemeyi deneyin eğer eski versiyondaysanız.

Genellikle panel kurulumunda yapılabilen veya kendiliğinden oluşan hatalar bu tür fonksiyonları etkileyebiliyor. Özellikle DNS kısmının tam olarak yapılandırılması önemli. Tabii sizin sorununuzun DNS ile ilgisi görünmüyor. Cyberpanel henüz gelişim aşamasında pek çok eksiklik her geçen gün gideriliyor. Eğer yukarıdaki çözümlerle bu durum düzelmezse forumunda konu açıp bildirmenizi öneririm. Bu şekilde daha önce bildirdiğim pek çok sorunu çözdüler.

Mail server kullanımı kolay değildir hata verme, IP adresinin kara listeye eklenmesi gibi sorunlar her zaman çıkabiliyor. Benim önerim mail hizmetini kapatıp komple ücretsiz olan Yandex Connect'e geçiş yapmanız.

Müşteri diğer firmadan bana geçiş yapacak , malesef şirket bütün işini info@siteismi.com mail adresinden çözümlediği için başka şansım yok. Phpmyadmin üzerinden şansımı deneyeceğim. Cyberpanel'de bir kaç kişi aynı konuda başlık oluşturmuş ama çözüm yok. Çok büyük eksik çok..

• Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
GrafAdem Yandex connect zaten @siteismi.com şeklinde mail kullanımına izin veriyor. Farklı bir mail sunucusundan geçmiş mailleri de çekebiliyorsunuz. İsterseniz test siteniz varsa önce onda bir deneyin Yandex'i.

Bahsettiğiniz konuları forumda "1054, "Unknown column 'e domains.child Owner id' in 'field list'")" olarak bence aratınca gördüm. Genellikle konuya ekleme olarak yazılmış. Bence detaylı bir şekilde sürüm bilgisi vererek konu açarsanız yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

En azından yapılandırma hatası varsa ileride doğabilecek sorunların şimdiden önüne geçmiş olursunuz.
Philosopher

kişi bu mesajı beğendi.

cliaweb cliaweb Web Hosting Sağlayıcı Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Hosting Sağlayıcısı
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad R** Y**
  • Mesajlar 1021
  • Beğeniler 356 / 356
  • Ticaret 8, (%100)
Merhaba GrafAdem

Belirttiğiniz hata kurulum ile gelen bir hata gibi görünmüyor. Olası ihtimaller;

1- Dosya sahiplik sorunları
2- Cyberpanel paket detaylarını etkileyen farklı sorunlar
3- E-posta oluşturulurken input kısımlarına girilen hatalı değerler

Önerimiz cyberpanel i güncellemeniz veya yeniden kurmanız olacaktır.

İyi çalışmalar.

Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al