Bak arkadaşım, 10 yıldır profesyonel olarak programlama yapıyorum. Mesleğim bu yani hobim değil. Front-end konusunda da az çok bilgim var.

Öncelikle bu yazıyı yazmaya ayırdığın zaman kadar bir zamanda mantığı kavrarsın, sonrası pratik.

bütün yorumları okumadım, ama VoSToK arkadaşın dediğine katılıyorum bu işler öyle burada öğrenebileceğin şeyler değil tecrübe etmen gerekiyor. Çalışman sorunla karşılaşıp araştırman ve çözmen. css dediğin şey öyle bir web sayfası yapmak değil, bu kendine özel frameworkleri olan koskaca bir dil ve tamamıyla öğrenmen mümkün değil.

pure css ile iş yapmak artık eskisinden daha kolay, frameworkleri ise çok daha kolay mesele ne kadar vaktini ayırıp çalıştığın. benim sana 1 ay 1 yıl 10 gün demem seni kandırmam demektir. tekrar ediyorum bu tamamen senin ne kadar hızlı öğrendiğin ile alakalı ve ne kadar yaratıcı olduğun ile o yüzden burada kendini tatmin etmeye çalışmak yerine direk öğrenmeye başla. bu yazıyı okurken bile 3 parça kodun ne iş yaptığını öğrene bilirdin.

ps : çok yoğun bir hayatın var ise ona odaklan sal css falan işlerini.

iyi forumlar.