Benimde fikirlerim vardı😎 hala var.Öncelikle fikrinle ilgilenen kişilere ulaşman gerekiyor.Ben iki şirkete ulaştım(birine sosyal medyadan diğerine bir platform aracığı ile ulastım fakat ulaşmak o kadar kolay değil belki 50 tane yere yazdım 2 tane bulabildim)İlk bulduğum şirket 5 milyona kadar yatırım sağlayabilecek büyük bir şirketti fakat şirketin fikri dinlemesi için görevli kişiyi ikna etmen gerekiyordu 2 şans verdi fakat ben mi anlamadım o mu anlamadı ne oldu anlayamadan bitti gitti.Ben 2 yazı attım o iki yazı attım bitti daha fikri bile anlatmadım yani fikirden önce sana bakıyorlar.İkinci şirket ise küçük bir şirketti benim anladığım başarısızlıkları üst üste gelmiş ve güzel para kazandıracak bir fikir bulup kaybettikleri paraları çıkarmak isteyen bir şirketti.Yani fikre yatırımcı bulmak zor.Ortak konusunda 3 projede ortaklar ile çalıştım.1 bana diğer ikisi başkalarına aitti.Sonuçta ortak bir süre sonra ortaklık uçtu gitti😂 Sonuç olarak şuan bir çok imkan var elimde ama tek başına bir şe olmuyor.Her tarafı kurcalayıp öğrenmeye devam ediyorum.Belki bir gün gerekli herşeyi öğrendikten sonra projelerimi tamamlayabilirim.Size tavsiyem fiziksel olarak kolaylıkla temas kurabileceğiniz bir ekip oluşturmanız ve ekibin çalısmaya başladığı andan itibaran karnını doyurmanız(umut,para vb.) yoksa çok zor.