-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herkese merhaba. Serp takipten imzamdaki sitem için anahtar kelimelerimi sıralama yaptırdım. 13. sırada olduğunu gördüm. Anahtar kelimemi google da arattığım zaman 3. sırada çıkıyorum. Kafamda yerleştiremediğim şey 13. sıra 3. sayfada nasıl olduğu yoksa sıralama doğru olarak çalışmıyor mu acaba ? Yanlış mı düşünüyorum yoksa bilen açıklayabilir mi rica etsem :)
Ayrıca serp takipte alexa ve index değerleri gibi değerler güncellenmediğini gördüm. Yoksa sadece bende mi öyle
Konnektör
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google sık ziyaret ettiğiniz siteleri sizin arama sonuçlarınızda önde gösteriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Developer & Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kelime localde farklılık gösteriyor olabilir
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Kelimenin en sağında bulunan işlemler menüsünden tekrar sıra alma düğmesine tıklayıp sıranı tekrardan aldır. Eğer yine 13. sıra civarında sonuç gelirse siten o sıralardadır. Ayrıca siteni ve kelimeyi bana özel mesaj ile atarsan bir kontrol edeyim yine.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
burada paylaşmak istediğim bir konu var , eski sıralama takip ücretsiz ve kullanışlıydı, şaunki takipte sorun yaşıyoruz evet forum ayakta kalmak için bu tür ticari girişimler yapmak durumunda ama bu durum bi çok kullanıcı tarafından hoş karşılanmıyor, kaldıkı yeni sistemde gerçekten problem var gibi.
https://www.mertoglu.com.tr http://www.sifiratikkutulari.net