lostyazilim
tr.link

1 Saat İçinde SİGARADAN KURTUL! - Pişman Olmayacaksın - Gel Sende ÖZGÜR OL

35 Mesajlar 5.777 Okunma
acebozum
tr.link

hesapucreti hesapucreti İyilik kazandı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Profesyonel Kameraman
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1775
  • Beğeniler 558 / 561
  • Ticaret 23, (%100)

LocalSeo adlı üyeden alıntı

Sigara içme vergisi olmalı. Sigara içenler içmeyenlerin sağlık sigortasının bir kısmını ödemeli.

Evet çok kötü kokuyorlar ve kokutuyorlar.
Beni zehirlemeye hakları yok. Bu konuda sana katılıyorum ama çok zor bir uygulama kısmı için türkiyede bence...

3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
elektronikssl
webimgo

Barun Barun 1910 Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Radyasyon
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1639
  • Beğeniler 157 / 233
  • Ticaret 8, (%100)
İlkokul 3 falandı benim başladığımda 2 yıl önce falan bıraktım ama 3 ay önce falan can sıkıntısından 1 paket aldım şimdi bırakamıyorum ya da bırakmak istemiyorum bilmiyorum

• Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1775
  • Beğeniler 558 / 561
  • Ticaret 23, (%100)

Barun adlı üyeden alıntı

İlkokul 3 falandı benim başladığımda 2 yıl önce falan bıraktım ama 3 ay önce falan can sıkıntısından 1 paket aldım şimdi bırakamıyorum ya da bırakmak istemiyorum bilmiyorum

Sizden ricam 1 saatinizi video için ayırın sakin ve bölünmeden videoyu izleyin ve görüşlerinizi buraya bize yazın.
ÖzGÜR olacaksınız inanıyorum.Deneyin ve düşüncelerinizi yazın bize hocam

Barun Barun 1910 Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Radyasyon
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1639
  • Beğeniler 157 / 233
  • Ticaret 8, (%100)

Samusya adlı üyeden alıntı

Sizden ricam 1 saatinizi video için ayırın sakin ve bölünmeden videoyu izleyin ve görüşlerinizi buraya bize yazın.
ÖzGÜR olacaksınız inanıyorum.Deneyin ve düşüncelerinizi yazın bize hocam

Videoyu da izleyeceğim kitabı da satın alacağım ama videoyu eve geçince izleyeceğim bulunduğum ortam kalabalık çünkü

wmaraci
wmaraci

Ykp1453 Ykp1453 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Özel sektörde calışıyorum
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 53
  • Beğeniler 28 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle tebrikler hocam dün gördüm konunuzu şimdi tekrar okudum aslında 4 üncü kez okuyorum ama sorarsanız ne kitabı gördüm nede videoyu bakmaya elim gitmedi içimde acaba birakirmiyim korkusu var doğrusunu söylemek gerekirse o yüzden bakmıyorum okumuyorum elimde ve hayatımda bırakıp gitmeyen bi sigaram kaldı insan düşer ya hani ben onun en alt kategorisini gördüm şimdi çok şükür yavaş yavaş topladım 2 yıldır benim yanımda sigara vardı sadece başka da kimsem yoktu sizin yanınızda eşiniz varmış ki destek veren güçlü kalmışsiniz bizimkiler hayatımızı bitirip gittiler 😊 eşinize teşekkür edin hayatınızda olduğu için mutluluklar...

• Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1775
  • Beğeniler 558 / 561
  • Ticaret 23, (%100)

Barun adlı üyeden alıntı

Videoyu da izleyeceğim kitabı da satın alacağım ama videoyu eve geçince izleyeceğim bulunduğum ortam kalabalık çünkü

Sizden güzel haberler bekliyorum hocam
ÖzGÜR olamanız dileğiyle...

Ykp1453 adlı üyeden alıntı

Öncelikle tebrikler hocam dün gördüm konunuzu şimdi tekrar okudum aslında 4 üncü kez okuyorum ama sorarsanız ne kitabı gördüm nede videoyu bakmaya elim gitmedi içimde acaba birakirmiyim korkusu var doğrusunu söylemek gerekirse o yüzden bakmıyorum okumuyorum elimde ve hayatımda bırakıp gitmeyen bi sigaram kaldı insan düşer ya hani ben onun en alt kategorisini gördüm şimdi çok şükür yavaş yavaş topladım 2 yıldır benim yanımda sigara vardı sadece başka da kimsem yoktu sizin yanınızda eşiniz varmış ki destek veren güçlü kalmışsiniz bizimkiler hayatımızı bitirip gittiler 😊 eşinize teşekkür edin hayatınızda olduğu için mutluluklar...

Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum.

Gidenlere inat sen bu illeti bırakmalısın, hayat devam ediyor, kendin için bir güzellik yap ama sadece kendin için ve sigarayı bırak. Tabi kendini hazır hissettiğin zaman.
ÖzGÜR olman dileğiyle hoşçakal...

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
Tebrik ederim...

• Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1775
  • Beğeniler 558 / 561
  • Ticaret 23, (%100)

Saolun çok teşekkür ediyorum.

Winman Winman Guzelbilgi.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 1782
  • Beğeniler 329 / 328
  • Ticaret 48, (%100)
bırakmak isteyen bırakıyor ya. eniştem günde 3-4 paket sigara içen adam birden bıraktı 2 aydır da içmiyor. ayda kaç bin para veriyor düşünün boşa giden parayı. diğer eniştemde çok içerdi o da seneler önce bırakmıştı. tamamen gereksiz bir icat. çoğu ya özentilikten başlıyor ya da sakinleşmek için. ama hiç bir etkisi olduğunu düşünmüyorum sadece zarar. ben onun yerine spora veya farklı daha yararlı şeylere yatırıyorum gayet sakinim kafamı daha güzel şeylerle dağıtabiliyorum. Çok küçükken denemiştim bayağı öksürmüştüm ondan sonra bir daha ağzıma sürmedim çok şükür. iyi ki nefret etmişim o gün. askerde dağ başında bile o kadar sıkıntıya rağmen başlamadım.

• Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1775
  • Beğeniler 558 / 561
  • Ticaret 23, (%100)

Winman adlı üyeden alıntı

bırakmak isteyen bırakıyor ya. eniştem günde 3-4 paket sigara içen adam birden bıraktı 2 aydır da içmiyor. ayda kaç bin para veriyor düşünün boşa giden parayı. diğer eniştemde çok içerdi o da seneler önce bırakmıştı. tamamen gereksiz bir icat. çoğu ya özentilikten başlıyor ya da sakinleşmek için. ama hiç bir etkisi olduğunu düşünmüyorum sadece zarar. ben onun yerine spora veya farklı daha yararlı şeylere yatırıyorum gayet sakinim kafamı daha güzel şeylerle dağıtabiliyorum. Çok küçükken denemiştim bayağı öksürmüştüm ondan sonra bir daha ağzıma sürmedim çok şükür. iyi ki nefret etmişim o gün. askerde dağ başında bile o kadar sıkıntıya rağmen başlamadım.

Değerli yorumun için çok teşekkür ediyorum.
ÖzGÜR kalman dileğiyle

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al