-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Adsense i ilk defa kurdum fakat gösterim başına gelir ve sayfa görüntüleme başı gelir de ekleniyor mu resimleri ekliyorum.
Toplamı olan bgbg+tahmini kazanç? mı kazanmış oluyorum yoksa sadece tahmini kazancı mı kazandım ??
birde bgbm ne işe yarıyor ki onu da koymuşlar? Anlamam için yardımcı olur musunuz?
TeknoBloGG.com - Blog, Teknoloji Haberleri ve Gündeme Dair Haberler
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bugün 2 bin 39 tl kazanmışsın hocam
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Hocam dün ve bugün evet 2.39 çöp olabilir sizin gözünüzde fakat bgbg fiyatı üzerine eklenecek mi onu soruyorum?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam bgbg bin gosterim basina bu gidişatla kazanabileceğiniz tahmini miktarı göstermektedir. Bu gün şimdiye kadar yazan bölümdeki ise sizin kazancınızı göstermektedir.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Size müneccimsiniz diyen olmadı size. Sakin olabilirsiniz. Münceccimlik konusuna değineceğiniz bir konu paylaşımını görüyor iseniz yorum yapmayınız konumun altına. Yardımcı olabilecek bir başka arkadaş olsun makbule geçer. Sağolun. size iyi akşamlar cevap konusunda.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Herifi bir dövmediğiniz kalmış. Bilmiyor, sormuş, emin olmak istemiş. Bu kadar tatava yapacaksan cevaplama geç kardeşim.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Teşekkür ederim
basich adlı üyeden alıntı
Hocam bgbg bin gosterim basina bu gidişatla kazanabileceğiniz tahmini miktarı göstermektedir. Bu gün şimdiye kadar yazan bölümdeki ise sizin kazancınızı göstermektedir.
Yani 1000 gösterime eriştiğinde, o gösterim fiyatını üzerine dahil edicek değil mi? Yoksa şu an örneğin toplam 600 gösterim var. Onun fiyatı hesaplanıp üzerine eklenmemişi bu demek istiyorsunuz anladığım kadarı ile.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Escalous adlı üyeden alıntı
Herifi bir dövmediğiniz kalmış. Bilmiyor, sormuş, emin olmak istemiş. Bu kadar tatava yapacaksan cevaplama geç kardeşim.
Konu adsense konusu ve ben başlık açmışım bilsem konuyla ilgili başlık açıp soru sormam. Birsürü karışık nitwelikli kısaltma var panelinde ödemeler ayrı tahmini kaznç ayrı gösterim başı maliyet gelir farklı alanlarda hangi fiyatlar toplanıp bana iletilecek kazancımı hangi kısımların toplanması ile öğreneceğim. bunu soruyorum. Bana müneccimlikten bahseden mi ararsın. Garson örneği veren mi. Konuşmak için konuşan sanırım çok fakat yardımcı olan 1 - 2 kişi. Forumdaki dayanışmayı birde böyle görmek gerek. Garson hesabı ile değil de.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
600 gösterim 1000 e ulaşınca kazanacagınız ücret bgbg tahminidir kesin deil düşebilirde yükselebilirde .
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.sekersohbet.com