-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben küçükken salaktım :D tonforum.yetkinforum.org
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Hahaa :) Madem böyle bir konu açıldı yazalım ozaman,
İlk site(leri)mi blogspot üzerinden açmıştım, onun ardından 1-2 tane tr.gg den açmıştım hey gidi günler. :)) Blogspot'dan site açarken ilk ücretlimi acaba ? para ödermiyim ? gibi sorularla açmıştım :D
"...bir daha gel, gel samsundan..."
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sitemynet.com la kurmustum mynet kapattı sagolsun öyleydiki acaba ben internetten cıkınca benim site duruyomu diye düsünmüstüm ya ne kadar safmısım
1 kişi bu mesajı beğendi.
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
İşinin amelesi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tr.gg vardı forumlari.net vardı..
Ondan sonra funpic e geçtim ftp yi öğrenmiş oldum.
Daha sonra .org lu bir oyun sitesi açtım.
4 yıl boyunca sitelerim oldu ama zaman ayıramadım nete :)
Üniversite kazandım radyo sinema tv bölümü. Şimdi ise nete tam anlamıyla geri döndüm.
Şu an site ticareti yapıyorum, kendimce site yapıp hitlendirip satıyorum.
Html- css bilgimi de geliştirmeye çalışıyorum.
Sanırım kariyerimi bu alanda çizeceğim.
Çünkü seviyorum bu işleri. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ilk açtığım site vbulletin'di ve ücretsiz hosting almıştım. site adresi apple-board.fr.funpic.de idi ama tabi link kısaltma siteleri, bu site adresini daha az karmaşık hale getirmek için birebirdi. 2006 yılında vbulletin hakkında iyi derecede bilgisi olan az kişiden birisiydim ama tabi 6 yılda hemen hemen herşeyi unuttum. şimdi merakım asp'den yana.
4531
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
cep-yardim.tr.gg idi sanırım ozamanlar bedava-sitemi tanıdım sonra web site hayranı odum java oyunları paylaşacaktım güya :D
Zent
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Blog Yazarı ve Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Z** Z**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İlk asp' yi öğrenmeye başladığım zamanlar sanırım 2004 -2005 yıllarıydı. Somee.com dan ücretsiz alan adı alıp kendi asp bilgimle portal tarzı bir şeyler yapmıştım zeportal.somee.com muydu artık neydi tam olarak hatırlamıyorum. Daha sonra yine ücretsiz hosting aracılığı ile de wordpress falan kurup kullanmıştım ve wordpress'i tam anlamıyla öğrenmiştim geçici hevesler işte :)
Ücretli olarak ise ilk açtığım site forum sitesi 2006 veya 2007 yılı olması lazım maniagenclik.org'du. Onda pek dikiş tutturamadım bu konularda acemi olunca kötü insanların oyununa geldim ve çok fazla kullanmadan kapandı. Onun akabinde eqoist.net adında bir blog açmıştım. Asp alt yapılı ve bir film bloguydu. Bu blog iyi tutmuştu ve ilk paramı ondan kazanmıştım. Açtıktan 5-6 ay sonra host ve domain ile birlikte iyi bir fiyata satmıştım. Bunların dışında şimdiki yeni arkadaşlar gibi geçici heveslerle çok site açıp kapamıştım çoğunu hatırlamıyorum artık. Hatta bir ara hosting işine bile girmiştim 2008 yılında zentbilisim.com adında bir hosting firması kurmuştum.
www.zaferzent.com - blogger
Riza
1337 @ trendyol
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
1337
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
TR.GG hiç kullanmadım , Allah kullandırtmasın. :) Benim çok sitem vardi phpBB , sonra Kayyo diye bir site vardı tanıdığım ilk ücretsiz host firmasi , belki aranızda tanıyanlar vardır , sonra blogcu.com falan aktık gittik. :)
1337