Kimse Azbuzdan site açmadımı yahu. :D Ben ilk azbuz ile başlamıştım. :D Ama Allah bilir hangi saçma domaini almışımdır :D
Ohoo olmaz mı ya ben vardım :)
Aylık 27000 görüntülenme ile ayın en çok görüntülenenlerinden oldum ama haftanın sitesi seçmediler hiç :( Aylarca uğraştık orada :)
SabahKemalCansu adlı üyeden alıntı
Kendi Yaptığım Siteler• www.sabahkemalcansu.tr.gg
• www.galatasaraytrkiyedir.tr.gg
• www.cansuguvenlik.net
• www.berkcansu.tr.gg
• www.sabahkemalcansu.blogspot.com
• www.galatasaraytrkiyedir.blogspot.com/
• www.sabahkemalcansu.wordpress.com
Yazarlık yaptığım siteler ve sürekli bir yardım içinde olduğum siteler.
• Hardwarearena.com
• Dislekweb.com
• Ogundunyasi.com
• Fistiksite.com
Aslında biz bunlar sayesinde gelişiyoruz ve gün geçtikçe daha iyi yerlere geliyoruz :)
Ek olarak cidden rezil oldum :o
Ohooo sen neden bahsediyorsun..
Sen daha yolun başındasın sadece com ile net ile başlamışsın o kadar..
Millet geçmişindeki siteleri anlatıyor :D
Bedava sitem, azbuz, blogcu, blogger ve daha bir sürüsü, bir de blogum vardı herhalde.
ama kim ne derse desin azbuz kadar rezalet bir sistem yoktu.
Önce komediboy.tr.gg açmıştım, hackerfriend paylaşımlarıyla da bayağı gelişmişti. .com alanadı almadım çünkü o zamanlar Türk *******'a gidip oradan alınan belgelerle ***** veriyor sanıyordum. İlk başlarda hosting firmalarını da bilmediğim için kendime küçük bir kasa toplayıp ona server 2003 kurdum. Daha sonra bedava sitemden aldığım bir alanadını (programmerbatu[COLOR=Silver].[COLOR=Silver].[/COLOR][/COLOR]tr.gg) (çok utanıyorum aman allahım :D) html koduyla evimdeki sunucunun ip adresine yönlendirdim. Sunucuya da 5 tane html sayfası koymuştum, anasayfai hakkında iletişim vs. Şüphesiz beni en çok uğraştıran şey sunucuyu her açtığımda siteye girip yönlendirme kodunu yeni ip'ye göre değiştirmekti.
ama kim ne derse desin azbuz kadar rezalet bir sistem yoktu.
Önce komediboy.tr.gg açmıştım, hackerfriend paylaşımlarıyla da bayağı gelişmişti. .com alanadı almadım çünkü o zamanlar Türk *******'a gidip oradan alınan belgelerle ***** veriyor sanıyordum. İlk başlarda hosting firmalarını da bilmediğim için kendime küçük bir kasa toplayıp ona server 2003 kurdum. Daha sonra bedava sitemden aldığım bir alanadını (programmerbatu[COLOR=Silver].[COLOR=Silver].[/COLOR][/COLOR]tr.gg) (çok utanıyorum aman allahım :D) html koduyla evimdeki sunucunun ip adresine yönlendirdim. Sunucuya da 5 tane html sayfası koymuştum, anasayfai hakkında iletişim vs. Şüphesiz beni en çok uğraştıran şey sunucuyu her açtığımda siteye girip yönlendirme kodunu yeni ip'ye göre değiştirmekti.
Bu süperdi..
Tabi biz bilmiyorduk o zamanlar ns nedir host nedir filan :D
Adam o zamandan mini host firması kurmuş :)
Mynet'ten sitemynet.com uzantılı sitem vardı. Baya onunla uğraşmıştım. Daha sonra Bedava-Sitem'in tr.gg'sine geçtiydim. :D
Şimdi baktığımızda Mynet'in mysite olayını bilmiyorum ama Bedava-Sitem çok bozmuş. Reklamlar falan çıkıyor. Önceden böyle değildi :)
Şimdi baktığımızda Mynet'in mysite olayını bilmiyorum ama Bedava-Sitem çok bozmuş. Reklamlar falan çıkıyor. Önceden böyle değildi :)
Blogcu,azbuz,bedava-sitem,sitemynet hepsinde vardı sitem :)
htmlnin temellierini buralarda attık :D
tam bir rezillik (: antmusti.azbuz.com
içeriği silmişler :D
içeriği silmişler :D
Benim site yıllardır duruyordu 2-3 ay önce ben kaldırdım ismimi yazınca çıkıyordu iyi olmuyordu :D
Sonra bakıma aldılar azbuz'u kullanılmayan hesapları kaldırmışlardır belki benim profil de silinmiş..
Bende ilk olarak site mynet ile başladım. Hevesliyiz ya o zamanlar aaa benim sitem var falan olacak böyle hava yapacağız çocuklara :)
Sonra siteadi.funpic.de gibi bi uzantılı site vardı bedava açılıyordu. Oraya forum kurmuştuk. Cennetforum ' da tanıştığım bi elemanla.
Funpic gibi bir site vardı ismi buna benzer bişey..
Host veriyordu.. FTP filan.. Bilir bilmez forum kurmuştum..
Forumlara merakım çoktu ve sonra ForumEsinti.com ' u açtım. Sonra hacklendi tabi :D
Daha sonra blogspotla devam ettim ve şimdi blogesinti ile devam :)
Sonra siteadi.funpic.de gibi bi uzantılı site vardı bedava açılıyordu. Oraya forum kurmuştuk. Cennetforum ' da tanıştığım bi elemanla.
Funpic gibi bir site vardı ismi buna benzer bişey..
Host veriyordu.. FTP filan.. Bilir bilmez forum kurmuştum..
Forumlara merakım çoktu ve sonra ForumEsinti.com ' u açtım. Sonra hacklendi tabi :D
Daha sonra blogspotla devam ettim ve şimdi blogesinti ile devam :)
Ben küçükken salaktım :D tonforum.yetkinforum.org
Yetkinforuma'da üyeydim.. Orada da vardı 2-3 forum :S
Ya düşünüyorum da bilir bilmez herşeyi deniyordum ben..
Tabi biraz korku filan :)
Asp php html css hepsini kurcaladım tabi hazır kodlarla.. :D
Herkes böyle miydi?