Browland , osidosi
Yaptığım yorumun ilk parafında ekonominin bu yönlü gelişimini başarı olarak gören ve övünenlere ironi niteliğinde yazıp eleştirimi ve yorumumu devamında yaptım. Ancak görüyorum ki bu tartışmaya beyinlerinizi bırakarak gelmişsiniz dostlarım. Sağın gerisini anlıyorsun da solun yobazı hiç çekilmiyor.
Yaptığım yorumun ilk parafında ekonominin bu yönlü gelişimini başarı olarak gören ve övünenlere ironi niteliğinde yazıp eleştirimi ve yorumumu devamında yaptım. Ancak görüyorum ki bu tartışmaya beyinlerinizi bırakarak gelmişsiniz dostlarım. Sağın gerisini anlıyorsun da solun yobazı hiç çekilmiyor.
ahah. senin olan beyninden bu çıkıyorsa, bizim bırakmamamız için tek bir sebep yok. iyi yapmışız ki eşdeğer konuşabilelim.
bu bir ironi değildir, bunların ağzında ciddi olarak gevelediği şeyleri yazmışşın ve hatta okuyanların tek biri bile böyle anlamamış, reisçiler sana destek çıkmış, görüyoruz başlıkta.
çıkıp reisleri de diyor bunları, çok şey yaptık bu ülkeye ama bilmem neyde tam olarak istediğimizi yapmış değiliz diye, kendilerine sözde öz eleştiri yapıp bir övgü de burdan alma amaçlı. bunlar da mı ironi yapıyor :laugh: dostlar alışverişte görsün mantığıyla ironi yapılmaz.
ayrıca ne solu? sağdan bulandığı kadar soldan da midem bulanır. ötede durun.