Browland , osidosi
Yaptığım yorumun ilk parafında ekonominin bu yönlü gelişimini başarı olarak gören ve övünenlere ironi niteliğinde yazıp eleştirimi ve yorumumu devamında yaptım. Ancak görüyorum ki bu tartışmaya beyinlerinizi bırakarak gelmişsiniz dostlarım. Sağın gerisini anlıyorsun da solun yobazı hiç çekilmiyor.
Yaptığım yorumun ilk parafında ekonominin bu yönlü gelişimini başarı olarak gören ve övünenlere ironi niteliğinde yazıp eleştirimi ve yorumumu devamında yaptım. Ancak görüyorum ki bu tartışmaya beyinlerinizi bırakarak gelmişsiniz dostlarım. Sağın gerisini anlıyorsun da solun yobazı hiç çekilmiyor.
İroni nedir biliriz ! Ancak siz ironi diyene kadar ilk paragrafın ironi ile alakasını anlayamadık. Ekonomi yanında Türkçe de çalışmalısınız. Paragrafın devamında da başarı v.b. demişsiniz, konu ironiden çıkmış. Giriş amatör, gelişme bocalama, sonuç ise pişmanlık olmuş daha çok.
Sizin patronunuz olsam sizi 2 defa kovardım. Hem ilk paragrafınız için hem de Türkçe anlatım ve dilbilgisi eksikliğinden.
Mazallah siz sözleşmeyede ilk paragraf gibi yazarsanız, elinizden herşeyi alırlar.
İroni için gerekli yerlere bir (!) İşaretini çok görmeyin. Kimse sizin aklınızdakini bilemez.
Neyse, iyi forumlar.