aries adlı üyeden alıntı

osidosi neden kullanmayalım hocam sebeplerini de yazarsanız bilgilenmiş oluruz, kullanmamamızı gerektiren olumsuz yanları nelerdir...

vaktinde çok araştırdım. komisyon ve kullanıcı onaylanması, banka ekleme vs. de en iyi yöntemler btc ve payoneer çıktı. hatta yakında btc tüm her şeyi ele geçirecek, mükemmel bir sistem. akılsız gibi yıllarca ödemeleri payoneer ya da paypal bozumu yapan arkadaşlardan aldım.

paypal bozan aç gözlüler bozumlarda, %15/20 kesintiyı cebine katıyordu. devasa bir kayıp bu, forumdan bozum yaptıracağım birisiyle tartıştım. ardından btc kullanmaya başladım. kendisine teşekkür ediyorum burdan :cool:

komisyon almayan payoneer de ise doları kurdan 15/20 kuruş aşağı çekiyor, yine kayıp oluyordu. btc'nin mükemmeliği ise hiç bir banka ya da kuruluşa ait olmayan, dünyanın her yerinden anında ödeme almanızı sağlayan bir sistem. kan emici bankalar, aracılar, para çekme için 50 takla atmak yok oldu bunun sayesinde.

hatta ilk ödemeyi btc 55 bin tl iken aldım, o hafta 64 bine çıktı. Normalde zararla çektiğim parayı, 200 300 tl karla çektim :D tabi bu tam aksi de olabilir. Bu yüzden btc ile ödeme alır almaz, çekerseniz zarar ya da karla uğraşmazsınız.

diğerlerinin olumsuzluğundan ziyade dediklerimin olumlu yanlarını anlattım ama olsun, anlamışşınızdır.