-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba, yazmış olduğum scriptte takıldığım ve araştırdığım halde çözümünü bulamadığım bir konu hakkında fikirlerinize,tecrübelerinize ihtiyacım var..
şartlar gerçekleştiğinde ve bu şartları sağlayan kullanıcıları veri tabanaından çekebiliyorum..ben bu id'lere şartların gerçekleştiğini bildirmek istiyorum.bunun için iki yöntem olduğunu düşünüyorum ama beceremedim..
1.yöntem mail atmak kullanıcılara,denedim ama php smtp mailler ile ilk maili atıyorum ikinci mailde hata veriyor gitmiyor.. bunu hostingte deniyorum belki hosting kısıtlaması da olabilir ama sonuçta başarılı olmuyor.. ayrıca belli bir süre sonra oldukça fazla mail gönderildiğinde spam'a düşme ihtimali de oluyormuş..
2.yöntem bildirim gönderme bunuda nasıl yapacağımı bilemedim onesignal gibi bildirim gönderme sistemlerde genel bildirim var..benim isteğim şartlar oluştuğunda ve bu şartları sağlayan kişiler varsa onlara bildirim gitsin...
Umarım anlatabilmişimdir ve yardımcı olacak biri çıkar herkese iyi forumlar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Soruna cevap yazmıştım. Ama özelden bu konuyu gönderip benden yardim istiyorsun. Zaten tavsiyemi buraya yazmışım. Tekrar aynı konuyu özelden atmanıza gerek yoktu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ilginiz için teşekkür ederim..ancak siteye girmeden halletmenin bir yolu olsa çok daha güzel olacak :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bilgi sahibi olduğum konulara ücretsiz cevap yazıyorum hocam. Başkaları gibi özelden ücretli yardim talebinde bulunmuyorum. Bilgim yoksa zaten konudan çıkıyorum.
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bildirim kutusu mantığı işinizi görmez mi? Bildirimler diye bir tablo oluşturun, bildirimin içeriği, bildirimin hangi kullanıcıya gideceği(user ID) vb. bilgilerin barındığı sütunlar oluşturun.
Daha sonra giriş yapan kullanıcıya ait bildirimler, bildirim kutusunda gösterilsin.
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Cevabın için teşekkür ederim @ulas2016 , evet dediğiniz gibi yapıyorum şu anda, ama işte, kullanıcı siteye girecek giriş yapacak en son o bildirimlerle karşılacak, bildirimlerin içeriği indirimlerle alakalı kullanıcıya o indirim bilgisini o an veremzsem eğer,daha sonra bildirimin profilde görünmesinin de bi anlamı kalmıyor malesef..İnanıyorum bu konu hakkında tecrubesi olan arkadaslarımız vardır.
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Anlık bildirim göndermek istediğinizi anlamadım. Mail göndermek sandığınız kadar sancılı değil, hosting firmanızdan destek isteyin mümkünse alan adınıza ait bir mail adresi ile yollayın mailleri.
Kendi projelerimde ve müşterilerimin projelerinde mail çözümünü kullanıyorum, SPAM mail koruma hizmeti sunan bir hosting firmasını tercih ederseniz sorun yaşamazsınız.
technovenue.com