-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Şurada bende yerimi alayım belki zengin olursak ilerde duygulanmak isterim 😂
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Güvenlik çemberine numara eklemek gerekiyormuş ve SMS onayı yapmayanların bakiyesi ileride yanacakmış. Güvenlik çemberi için uygulamaya üye olunan 3 adet telefon numarası girmek gerekiyor üye olanlar numaraları yazalım +905443117931 (uygulamaya eklerken ülke kodu eklemek önemliymiş)
Kuaza
paylaşımcı ol ;)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Neden bilemiyorum ama sanki altında farklı düşünceler var bu sistemin :) huylandım, beklentiyi yüksek tutmasak yerinde olacaktır..
https://sorucevap.com #sorucevap
Kuaza
paylaşımcı ol ;)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Xdaapps adlı üyeden alıntı
Kuaza
Ne gibi dusuncen var hocam tartisalim uzerinde. Beklentiyi yuksek tutumuyorum nice cop projelere girdim 😊 Sadece adamlarin mantigi hosuma gitti. Whitepaper beni ikna etti acikcasi. Ben masternode icin biriktiyorum. Muhtemelen 1k pi isteyecekler masternode için. Mn kurup pasif gelir amacliyorum. Bu yil sonuna mainnet yapacaklarini soyluyorlar. Bakalim roadmap'e sadık kalacaklar mı .
Umarım siz bu konuda haklı olur emeklerinizin karşılığını alırsınız ama bu iş bana çok basit ve bir o kadarda mantık hataları ile dolu geliyor..
Herkes kulakdan dolma bilgilerle birbirine öneriyor. Bu da çiftlik bank gibi olacak düşüncesindeyiim. En net düşüncemde bu şekilde insanların her bilgisine kolayca ulaşılabiliyor olması. Uygulamanın ihtiyaç duyduğu çoğu iznin ne alaka olduğunu düşünüyorum.
Yorumlara bakıyorsunuz 3 bin küsür insan neye oy verdiğini bile bilmeden kullanıcı adını yazıp ref kasmaya çalışmış.
Benim düşüncem tabi umarım yanılırım ve bu çalışma için emek veren insanlar mutlu olur. Ama burda birşeyler ters geliyor bana, net olarak ne olduğunu söyleyemesemde...
https://sorucevap.com #sorucevap
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
izinlerine bakınca, bu uygulamayı kuranları sağlam koparacaklarmış gibi duruyor.
Madem mining yapıyor rehber ile ne işi var yada fotoğraflarla
Dikkat edin, güvenlik önemli
1 kişi bu mesajı beğendi.
68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Eger kazanilan pi icin ucret isterlerse ben yokum zaten. Ayrica ciflik bank gibi olmasi imkansiz kimsedeb para talep etmiyorlar. Az cok adamlarin mantigini anlayabiliyorum.
Diger arkadasta izinlere takilmis. Android yada ios kullaniyorsan herseyin adamlarin elinde. Kaldi ki bu uygulama ne diyeyim :)