-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Kapalı
STEAM; HOURBOOST l ACCOUNT SELLING l RANK BOOST l LEVEL UP
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Klasik İnstagram oyun satış siteleri gibi olmuş, tek fark ürünler sonteklif'e değil başka bir siteye yönlendiriliyor. Bu tür sitelerden şahsen ben alışveriş yapmıyorum, benim gibi de binlerce insan var burada. İnşallah para vererek yaptırmamışsındır siteyi.Gerçekten profesyonel bir site istiyorsan bana mesaj atabilirsin.
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Ayrıca WhatsApp numaranız da Türkiye numarası olmaması, yani fake olması sizi ************** gösteriyor. Belki işinizi hakkınızla yapıyorsunuzdur ama sıradan html sayfası, alışveriş esnasında başka siteye yönlendirme ve fake numara ile açılmış WhatsApp destek hattı sizi kesinlikle güvenilir yapmaz. Merak etmeyin kişisel numaranızı kullansanız falan bir şey olmaz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
emreyavsan adlı üyeden alıntı
Klasik İnstagram oyun satış siteleri gibi olmuş, tek fark ürünler sonteklif'e değil başka bir siteye yönlendiriliyor. Bu tür sitelerden şahsen ben alışveriş yapmıyorum, benim gibi de binlerce insan var burada. İnşallah para vererek yaptırmamışsındır siteyi.Gerçekten profesyonel bir site istiyorsan bana mesaj atabilirsin.
Kendi imkanlarımızla yapılmış bir site tasarım yönünden geliştirilmeye devam ediliyor. Sospy sistemi de en az sonteklif kadar güvenilir ve gerekli şifre korumalarına sahiptir. O yüzden ödeme yönünden hiçbir sorun yaşanmayacağına emin olabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
emreyavsan adlı üyeden alıntı
Ayrıca WhatsApp numaranız da Türkiye numarası olmaması, yani fake olması sizi ************** gösteriyor. Belki işinizi hakkınızla yapıyorsunuzdur ama sıradan html sayfası, alışveriş esnasında başka siteye yönlendirme ve fake numara ile açılmış WhatsApp destek hattı sizi kesinlikle güvenilir yapmaz. Merak etmeyin kişisel numaranızı kullansanız falan bir şey olmaz :)
Whatsapp numarasını whatsapp business için özel olarak aldım. Daha kurumsal destek vermeyi amaçladım.
Sepet sistemi yapamadığımdan dolayı da farklı siteye yönlendirme yaparak ödemeleri de oradan almayı amaçladım.
Sepet sistemi yapamadığımdan dolayı da farklı siteye yönlendirme yaparak ödemeleri de oradan almayı amaçladım. Ayrıca ödemelerinizi daha korumalı hale getireleceğini sitemizde oluşan bir sorun vs olursa eğer bundan sizin veya herhangi bir kart bilginizin güvende olmasını hedefledim.
Bir kaç sitede referanslarım bolca bulunuyor ayrıca yetkili olduğum birçok yer de var dilerseniz onları da steam profilim üzerinden inceleyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Belli ki kendiniz tam profesyonel olarak web programcılığı yapmıyorsunuz. Bunun yerine Wordpress kullanabilirsiniz. Artık instagramdaki sayfalar da bu yönteme geçmeye başladılar. Hem bir ton özellik oluyor sitede hem de Shopier api entegrasyonu ile site içi ödeme alabiliyorsunuz. Ayrıca normal TR numarası kullanmak sizin için daha faydalı olacaktır
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Dediğim gibi elimden geldiği kadar bir şeyler yaptım. Okul harçlığımı çıkarmaya çalışıyorum bu yolla. Bu yüzden yüksek para vererek profesyonel bir site yaptıramadım. Ancak ödeme yönteminin ve kart bilgilerinizin %100 güvenli bir şekilde sospy güvencesiyle korunduğuna emin olabilirsiniz.