Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eskiden karşılıklı olarak dost site şeklinde footer linkler verilirdi. Bazen de tanıtım yazısı veya yazıiçi backlink veriliyordu karşılıklı olarak. Maddi imkanı olmayan biri bu şekilde karşılıklı backlink verirse dezavantajı olur mu? Yoksa aynı derecede faydasını mi görür?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Freelancer SEO
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Karşılıklı tanıtım yazılarını yayınlayabilirler fakat karşılıklı footer link önermiyorum.
Karşılıklı backlink çoğu zaman bir taraf için yararlı diğer taraf için zararlı olmuştur. Birinin sitesi daha iyi olduğundan dolayı.
Backlink gözünüzde şart gibi gözükmesin, sizde forumlarda yazılarınızı paylaşarak ve sosyal medyadan backlink ve ziyaretçi kazanabilirsiniz.
Kesinlikle içeriğe önem verin.
content is king
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tarih
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Olabilir. Karşılıklı link vermeyi yazı içinden yapmak daha iyi olur. Siz bir konuda karşı siteye link verin. O da başka konuda size link versin.
Ama siteler kaliteli mi ona dikkat edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Backlink algoritması zaten değişti artık eskisi gibi değil.
Yahu diyelim ki en kral backlinki aldınız. Siteniz hite boğuldu bir anda.
İçerikleriniz iyi değilse ziyaretçi ne yapsın?
Maalesef bunlar hep haber sitelerini örnek almaktan kaynaklanıyor.
Samimi söylüyorum; ben forum yönetici olsam backlink paket satışlarını yasaklardım. Aynı durum seo paketleri için de geçerli.
Seo dediğiniz; siteye özel olur!
Geçenlerde söylemiştim bir konuda: az sabır, azıcık mantık!
Herkese kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Karşılıklı backlinklemeler direk spamdır.
www.izmirdetabelareklam.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üretici
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar en iyi backlink çalışması paravan blog sitelerinden pyramid backlinklerdir. Tier 3 olan paravan bloglarınızıda bookmarking sitelerini kullanarak indexletebilir ve en baştaki paravan bloglarınızı güçlendirebilirsiniz.
Bunun için çeşitli programlar mevcut. RankerX ve MoneyRobot gibi programlar var. İkisininde avantaj ve dezavantajları mevcut. Ben MoneyRobot kullanıyorum. Lifetime Licence aldım yaklaşık kdv dahil 3500 TL civarında. RankerX de mutlaka iyidir ama hiç denemedim. Onu önerenlerde mevcut.
Bu programı sadece kendi sitem için satın aldım dışarıya backlink projesi yapmıyorum. Ancak yurt dışında 1 proje açmak için 75-100 dolar arası para istiyorlar. Onlara ödeme yapabilirsiniz.
Bycida
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Forum
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Backlinkavm.com sitesinde ücretsiz Backlink Sağlayabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
çay ocağı işletmecisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
aaynur adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar en iyi backlink çalışması paravan blog sitelerinden pyramid backlinklerdir. Tier 3 olan paravan bloglarınızıda bookmarking sitelerini kullanarak indexletebilir ve en baştaki paravan bloglarınızı güçlendirebilirsiniz.
Bunun için çeşitli programlar mevcut. RankerX ve MoneyRobot gibi programlar var. İkisininde avantaj ve dezavantajları mevcut. Ben MoneyRobot kullanıyorum. Lifetime Licence aldım yaklaşık kdv dahil 3500 TL civarında. RankerX de mutlaka iyidir ama hiç denemedim. Onu önerenlerde mevcut.
Bu programı sadece kendi sitem için satın aldım dışarıya backlink projesi yapmıyorum. Ancak yurt dışında 1 proje açmak için 75-100 dolar arası para istiyorlar. Onlara ödeme yapabilirsiniz.
bu şekilde nasıl bir kazancınız oluyor siteniz gerçekten yükseliyor mu
Bilen söylemez, söyleyen bilmez.