Hosting bilgileri daima benim elimin altında zaten, fakat alan adı gibi kişi veya kurumlara özel olan bilgileri elim de tutmam asla doğru olmaz, çünkü tek sefere mahsus bir wordpress sitesi işi bu. Bahsettiğiniz işlemi "www.wowwo.com" gibi büyük çaplı çalışmalarımda yaptım ve bir sorun yaşamadım. Dolayısıyla müşterime alan adı ile ilgili bilgileri ilettiğim de kaybetmemesi gerektiğini ve kaybederse benim sorumlu olmayacağımı belirttim ama durum bu.
Hocam burası Türkiye müşterinizden çok şey beklemişsiniz. Web sektöründen anlamadığı kesin anlamasına da gerek yok zaten siz ona hizmet veriyorsunuz neticede o bilseydi size ihtiyaç duymazdı. Müşteri domain hosting ssl reseller server wordpress bilmez seo dahi nedir bilmez. Ona göre kelimede insanlar arama yapıyor google da üst sıraya çıkma çalışması yapılsın bana müşteri gelsindir. Gerisi onu ilgilendirmez zaten.
Alan adını müşterinin üzerine yapıp, bilgilerini bir datada toplaman gerekiyordu. Bir çocukla teke tek maça çıkıp tabi ki gol attıktan sonra ağlıyor diye kızmaya benziyor seninkisi. Haklı yada haksız olman önemsiz müşterini kaybettin.